Diensten

Wij bieden u volwaardige advisering voor alle denkbare gebouwgebonden installaties, waaronder klimaat, sanitair, elektrotechniek, communicatie, beveiliging en liften. Wij begeleiden u binnen het gehele bouwproces. Dit kan op basis van een totaal-advies vanaf een Programma van Eisen, via de ontwerpfasen tot en met oplevering, en ook daarna voor het beheer van uw installaties.

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Gydz Energiemanagement
  Gydz Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Gydz vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

 • Energie Prestatie Advies
  Energie Prestatie Advies

  Door de stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverbetering staat energiebesparing hoog op de politieke- en maatschappelijke agenda. Mede hierdoor is de EU-richtlijn “Energie Performance of Building Directive” geïmplementeerd.

 • EED Energie-audit
  EED Energie-audit

  De EED Energie-audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel ervan is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen. De energie-audit geeft een gedetailleerd overzicht van alle energiestromen binnen de onderneming. Ook geeft de audit inzicht in de mogelijke besparingsmaatregelen en de te verwachten effecten daarvan.

 • Binnenklimaat verbetering
  Binnenklimaat verbetering

  Een goed binnenklimaat vertaalt zich naar een gevoel van behaaglijkheid. Dit ontstaat wanneer je de ontwikkelde warmte als mens goed kunt afgeven en wanneer de ruimtetemperatuur in overeenstemming is met de activiteit. Een onder- of overschrijding van de behaaglijkheidsfactoren is direct van invloed op het functioneren van de mens. Hierdoor neemt de concentratie bij mensen af en dit gaat ten koste van de productiviteit.

 • Aanbesteding onderhoud technische installaties
  Aanbesteding onderhoud technische installaties

  Een belangrijke stap in het beheer en onderhoud van uw vastgoed is het bepalen van de aanbestedingsstrategie en het zorgvuldig selecteren van uw partners. Door ons advies kunt u gericht kiezen voor een prestatiegericht onderhoud of inspanningsgericht onderhoud.

 • Variantenstudie warmteopwekking
  Variantenstudie warmteopwekking

  Met de variantenstudie van Klictet kunt u een weloverwogen keuze maken voor het verduurzamen van uw bestaande warmteopwekking.

 • Smartscan Energie
  Smartscan Energie

  Met onze SmartScan Energie krijgt u op een snelle en overzichtelijke wijze een advies over welke maatregelen u kunt toepassen om energie te besparen en uw CO2 footprint te verlagen. Hierbij inventariseren we uw gebouw om inzicht te krijgen in de huidige energieprestaties van uw gebouw.

 • Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) installaties
  Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) installaties

  Net zoals alles in het leven heeft ook uw pand onderhoud nodig. Daarvoor is een meerjarenonderhoudsplan nodig, zodat u weet hoeveel geld u de komende jaren moet reserveren voor het onderhoud. Sterker nog: voor uw accountant is het een noodzakelijk onderdeel van uw financieel jaarverslag. Bij Klictet hebben we alle kennis en expertise in huis om uw meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

 • Veel gestelde vragen
  Veel gestelde vragen

  Hieronder vind u een verzameling van vragen die wij regelmatig binnen krijgen. De antwoorden delen we graag met iedereen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!