het team van klictet

Ik stel mij graag
even voor

Hans Vloet

Adviseur

Mijn expertise zit in het samenbrengen van opdrachtgevers en uitvoerende partijen om zo tot het beste resultaat te komen. Door mijn advies- en praktijkervaring, is het vertalen van complexe technieken en details naar begrijpbare taal voor niet-techneuten, voor mij geen probleem.  

Het is overigens in het belang van de opdrachtgever om helder en pro-actief advies te verzorgen en dat wat aan de voorkant is afgesproken, samen met de bouwende partijen te waarborgen. 

Budget gestuurd ontwerpen kan een onderdeel zijn van een project, maar ook sturen op comfort, beheer en energieverbruik waarbij de afgesproken doelstellingen over lange termijn gemonitord worden, zijn voor mij items waar ik graag over adviseer en controleer. 

Kortom, ik ben graag uw regisseur op het gebied van techniek binnen een enthousiast (bouw)team. 

Woorden die mij typeren zijn: betrokken, enthousiast, pro-actief, gedreven en altijd op zoek naar oplossingen om tot compromissen komen. 

Een kleine greep uit mijn projecten

 • Renovatie Ald Weishoês - Venlo
  Renovatie Ald Weishoês - Venlo

  Het Ald Weishoês (Oude Weeshuis) is een vroeg-17e-eeuws rijksmonument, midden in het hart van Venlo. Het gebouw telt bijna 3.000 m2 vloeroppervlak en is toe aan een grondige renovatie.  Onze opdrachtgever Antares heeft ons gevraagd het installatieadvies te verzorgen omtrent de verduurzaming en inpassing van de technische installaties voor dit prachtige monumentale gebouw.

 • Renovatie en uitbreiding Tobiasschool - Zeist
  Renovatie en uitbreiding Tobiasschool - Zeist

  De Tobiasschool in Zeist is in 1982 ontstaan vanuit een initiatief binnen de Zeister Vrije School. De Tobiasschool biedt onderwijs aan leerlingen met een extra zorgvraag. De huidige huisvesting die stamt uit 1918, is een gemeentelijk monument en komt in aanmerking voor een totale, levensduurverlengende renovatie, zodat het gebouw weer geschikt is om de komende 40 jaar als schoolgebouw dienst te doen. Ook komt er een uitbreiding van de school door op de zolder van het gebouw extra onderwijsruimten te realiseren.

 • Nieuwbouw Praktijkschool De Brug - Zaltbommel
  Nieuwbouw Praktijkschool De Brug - Zaltbommel

  Samen een BRUG slaan naar de toekomst. Dat is waar De Brug, school voor Praktijkonderwijs voor staat. Niet voor niets is het logo van de school een brug: De praktijkschool wil een brug slaan tussen haar leerlingen en de maatschappij. 
   
  De Brug is een school voor Praktijkonderwijs, dat is een vorm van voortgezet onderwijs, waarbij leerlingen worden voorbereid op een directe instroom op de arbeidsmarkt. Daarnaast worden de leerlingen zo zelfstandig mogelijk gemaakt, zodat zij in de samenleving voor zichzelf kunnen zorgen.