het team van klictet

Ik stel mij graag
even voor

Stefan Janssen

Directeur / Adviseur

Dagelijks mag ik onze opdrachtgevers ondersteunen bij de realisatie van hun huisvestingsplannen. Ik hecht veel waarde aan goed contact met alle betrokken partners. Dit vormt de stabiele basis om gezamenlijk een goed en mooi project te realiseren. Ik zie het als een uitdaging om continu mijn meerwaarde in het project aan te tonen. Hierdoor is het nodig om telkens een stap vooruit te denken en actief te schakelen.

Woorden die mij typeren zijn: betrokken, gestructureerd, betrouwbaar en klantgericht.

Een kleine greep uit mijn projecten

 • Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert
  Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert

  Op de locatie van St. Martinus hebben al diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten plaatsgevonden, waaronder de nieuwbouw van de Shorstay en Longstay afdelingen en de renovatie van de entreezone. De huidige herontwikkeling betreft een grootschalige vervangende nieuwbouw van de resterende bouwdelen en een gedeeltelijke renovatie met beperkte uitbreiding van de Shortstay en Longstay afdelingen.

 • Herhuisvesting Praktijkschool De Singel - Oss
  Herhuisvesting Praktijkschool De Singel - Oss

  Omdat de huidige school sterk was verouderd en niet meer voldeed aan de eisen van praktijkgericht onderwijs, is De Singel te geherhuisvest in een bestaand bedrijfsgebouw aan de Euterpehof 20 in Oss. De nieuwe praktijkschool biedt onderdak aan ca. 250 leerlingen. We hebben de school geholpen om haar ambitie waar te maken: 'Het meest realistische school-werkbedrijf voor praktijkonderwijs van Nederland'.

 • Ombouw locatie Martinushuis - Nuland
  Ombouw locatie Martinushuis - Nuland

  Binnen een periode van 9 maanden werd in 9 fases het totale verzorgingshuis omgebouwd tot een verpleeghuissetting.
  In een “trein” werden telkens vier appartementen in een periode van vier weken volledig gerenoveerd. De laatste fase betrof de renovatie en realisatie van de centrale ontmoetingsruimte, de huiskamers, de keuken, algemene badkamers en toiletten. De individuele badkamers zijn vergroot en volledig opnieuw opgebouwd.

 • Renovatie Poli Noord TweeSteden Ziekenhuis - Waalwijk
  Renovatie Poli Noord TweeSteden Ziekenhuis - Waalwijk

  De Poli Noord van het Elisabeth – TweeSteden Ziekenhuis, locatie Waalwijk is volledig gerenoveerd. Ook is er een volledig nieuwe werktuigbouwkundige technische ruimte en een MER/SER ruimte gerealiseerd. Uitdagend om binnen een 24- uurs bedrijf een omvangrijke renovatie mee uit te werken en te laten resulateren in een heel mooi eindresultaat.

 • Verpleeghuis De Hillen, locatie Heksenwiel - Breda
  Verpleeghuis De Hillen, locatie Heksenwiel - Breda

  De huisvesting biedt ruimte aan 14 psychogeriatrische en 16 somatische verpleeghuisplaatsen. 
  Bijzonder aan dit project is de zeer korte doorlooptijd waarbij in 8 maanden zowel de ontwerp- als de uitvoeringswerkzaamheden hebben plaatsgevonden.

 • Herontwikkeling locatie Sterrebos - Roosendaal
  Herontwikkeling locatie Sterrebos - Roosendaal

  Locatie Sterrebos is onderdeel van S&L zorg en geeft huisvesting en dagbesteding aan bewoners met een verstandelijke beperking. De locatie kenmerkt zich door haar open karakter midden in de woonwijk. De renovatie en nieuwbouw plannen hebben 10 jaar geduurd en ons bureau is continu in het proces betrokken. Het vertrouwen van S&L zorg en de grenzeloze betrokkenheid van onze medewerkers heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking met een fantastisch eindresultaat.