het team van klictet

Ik stel mij graag
even voor

Yvonne Lamers

Adviseur

Een opdrachtgever kan van mij een integrale kijk en aanpak op de maatschappelijke projecten verwachten. Ik ben geinteresseerd in de ontwikkelingen rondom duurzaamheid en slimme gebouwen. Ik word blij als er naast architectuur ook een gezonde woon-, werk- en leefomgeving wordt gerealiseerd. Ik heb inmiddels een brede ervaring zowel als installatieadviseur, bouwprojectmanager als organisatieadviseur. Graag stel ik de zogenaamde vraag achter de vraag. Uiteraard om tot het gewenste resultaat voor de opdrachtgever te komen. Ik span mij in om met alle betrokken partijen samen dat resultaat te behalen. Mijn aanpak kun je typeren als ‘analyseren, vereenvoudigen en oplossen’.

Een kleine greep uit mijn projecten

 • Nieuwbouw Woonzorgcentrum Eikenhuys - Berkel-Enschot
  Nieuwbouw Woonzorgcentrum Eikenhuys - Berkel-Enschot

  Nabij Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot, is een woonzorgcentrum gebouwd voor dementerende ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Eikenhuys is de eerste locatie van De Wever buiten de stadsgrenzen van Tilburg. Het totale plan bestaat uit 52 PG- zorgappartementen met eigen keuken en badkamer, 7 logeerkamers, grand café, dagbesteding en ondersteunende diensten verdeeld over 4 etages. Elke etage heeft een gezamenlijke huiskamer met volwaardige keuken om maaltijden voor de bewoners te bereiden. Het totale Bruto Vloer Oppervlak bedraagt ca. 6.000 m2.  

 • Nieuwbouw Woonzorgcentrum Sint Anna - Boxmeer
  Nieuwbouw Woonzorgcentrum Sint. Anna Boxmeer

  Sint Anna droomde al jaren van een nieuw verpleeghuis. De voorbereiding is lang en intensief geweest maar alle fases zijn nu opgeleverd.

  Het oude pand, wat werd gehuurd van De Congregatie van de Zusters van Julie Postel, was prachtig maar niet meer functioneel om de steeds complexere verpleeghuiszorg te leveren. Renovatie was niet mogelijk en daarom is gekozen voor nieuwbouw.

  In het nieuwe gebouw krijgen zo’n 160 bewoners de unieke vorm van zorg die de organisatie in Boxmeer kenmerkt: gastvrij, zorgzaam en spiritueel. 

 • Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert
  Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert

  Op de locatie van St. Martinus hebben al diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten plaatsgevonden, waaronder de nieuwbouw van de Shorstay en Longstay afdelingen en de renovatie van de entreezone. De huidige herontwikkeling betreft een grootschalige vervangende nieuwbouw van de resterende bouwdelen en een gedeeltelijke renovatie met beperkte uitbreiding van de Shortstay en Longstay afdelingen.