Energieneutraal bouwen heeft de toekomst

De Bouwagenda is duidelijk: in 2020 moet alle nieuwbouw Bijna Energie Neutraal (BENG) zijn. In 2050 volgt een compleet energieneutrale gebouwde omgeving en een geheel circulaire economie. De doelen zijn helder, de weg ernaartoe levert nog wel de nodige vraagtekens op. Hoe gaan we dit realiseren?  

Elk type woning of gebouw stelt eigen eisen aan de energiehuishouding. Is er sprake van nieuwbouw dan kiezen wij voor integraal ontwerpen en het werken in bouwteams. De verschillende leden van een bouwteam brengen kennis vanuit hun discipline in het ontwerp en de uitvoering geïntegreerd samen. In goed overleg ‘gáán we voor één gemeenschappelijk doel’: een zeer energiezuinig ontwerp en een kwalitatief goede uitvoering daarvan. 

Bij bestaande bouw is energiebesparing en het verlagen van CO2 van groot belang. Ons energiemanagementsysteem Klictix kan u hierbij helpen. Het vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Laat u overtuigen en bekijk hier onze gratis demo.