Klictet heeft voortaan bouwfysica in huis!

Bouwfysica en installaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De uitbreiding van ons bureau met een vakgroep bouwfysica past dan ook in de visie van ons bedrijf. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair bureau, daarbij huurden we de bouwfysische advieswerkzaamheden in. Nu we het zelf in huis hebben, groeien we als integraal bureau verder door. De kennis van de collega's, door interne cursussen en integrale kennissessies op het vlak van bouwfysica, leidt tot een hogere kwaliteit van onze integrale adviezen. Hiermee kunnen we onze opdrachtgevers en gebruikers nog beter van dienst zijn!

We adviseren over alle aspecten binnen de bouwfysica, zoals daglicht, akoestiek, thermische isolatie, energie, brandveiligheid, circulair bouwen, en nog veel meer.
Op onze pagina over de dienst bouwfysica kun je hier nog meer informatie over vinden. Ons aanspreekpunt is Anke Gevers.

Daarnaast willen we ons bouwfysica team graag nog verder uitbreiden. Lijkt het je leuk om je met alle aspecten op het gebied van bouwfysica bezig te houden? We zijn nog op zoek naar diverse collega's voor de volgende functies:

Help jij mee met de groei van onze vakgroep bouwfysica? Stuur ons dan een bericht en wij plannen zo snel mogelijk een kop koffie met je in!