SmartScan Energie onmisbare schakel in kosteloos begeleidingstraject voor sportverenigingen die willen verduurzamen!

In samenwerking met SSNB werkt Klictet aan het verduurzamen van de accommodaties van sportverenigingen in Noord Brabant. Als onderdeel van een subsidietraject van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wordt sportverenigingen een kosteloze gebouwopname met begeleidingstraject aangeboden. Klictet treedt als partner van SSNB op als onafhankelijke adviseur om het bespaarpotentieel per vereniging in kaart te brengen. Hiervoor gebruiken we onze Klictix SmartScan Energie. Op deze manier ontvangt elke vereniging een rapportage op maat met praktische bespaartips en het bespaarpotentieel per maatregel. SSNB treedt op als onafhankelijke procesbegeleider en gaat na de scan aan de slag met het doorvoeren van concrete besparingen.

De eerste resultaten:
Overal blijkt een flinke besparing op energie mogelijk door eenvoudig uit te voeren maatregelen. Denk hierbij aan het optimaliseren van bestaande regelingen (ventilatie & verwarming) tot het isoleren van verwarmingsleidingen. De SmartScan Energie geeft inzicht in het bespaarpotentieel van alle gebouwen.

Ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een SmartScan Energie of wilt u meer weten? Onze collega Cas de Roij helpt u graag!