Leerzame kennismanagement sessie voor het hele team

Maandag 16 mei jl., organiseerden we voor het hele team onze tweede kennissessie dit jaar met als thema Energie (opslag). Een vier uur durend programma waarin dit thema vanuit verschillende invalshoeken werd belicht.

Aan Maurice van der Knaap van CSH warmtepompen de eer om de sessie te starten. Hij liet zien hoe je met data de prestaties van warmtepompoen kunt optimaliseren. Daarna tijd voor wat ontspanning en een hapje eten. Na de pauze het woord aan Bram Schats van Avelution. Zijn presentatie ging over slimme gebouwen en de daarmee samenhangende gebouwautomatisering- en controlesystemen.

Tijdens de volgende pauze verrasten we onze collega's Friso Laros en Bjorn van Rijswijk om ze te feliciteren met hun 5-jarig werkjubileum. Gefeliciteerd heren, we hopen nog vele jaren van jullie kennis en kunde gebruikt te mogen maken! 

De sessie werd afgesloten met een presentatie van onze duurzaamheidsadviseur Roy Goorden. Een heldere presentatie over energieoptimalisatie en hoe we daar bij Klictet en Klictix op in kunnen spelen in de markt.

Het was een enerverende, interactieve en zeer interessante sessie, op naar de volgende!