Nieuwbouw entreegebouw Koning Willem I College opgeleverd

De oplevering van de nieuwbouw voor het Koning Willem I College is een feit. Dinsdag 1 juni jl. is de sleutel van het onderwijsgebouw met de unieke houtbouw overhandigd aan Jos van Kessel, de voorzitter van het College van Bestuur.

Gedurende het hele traject hebben wij het installatieadvies verzorgd en in samenwerking met Nieuwe Architecten een energieneutraal, comfortabel en duurzaam gebouw opgeleverd. Onze adviseur Lucien Daas heeft namens Klictet het hele project begeleidt en hier is een mooie videocompilatie uit ontstaan.

Wij danken onze opdrachtgever Koning Willem I College en in het bijzonder Alain Laaper voor zijn medewerking aan deze video. 

Het nieuwe onderwijsgebouw staat voor het Koning Willem I College symbool voor wie ze willen zijn en waar ze voor staan: een goede school, die investeert in toekomstbestendig en duurzaam onderwijs. Maar ook dé plek in de regio Noordoost-Brabant waar studenten terecht kunnen voor innovatief techniekonderwijs.

De komende maanden staan in het teken van inrichting en afwerking van het nieuwe onderwijsgebouw, zodat het met ingang van het nieuwe schooljaar in gebruik genomen kan worden. De officiële opening staat gepland voor half september.