Persoonlijke succesverhalen van onze medewerkers

Doorgroeimogelijkheden binnen Klictet? Jazeker!

Hier zijn onze collega’s Ronnie Theeuwes en Roy Goorden een schoolvoorbeeld van. Beiden willen een stap verder zetten in hun carrière en gaan hier vol energie voor!  Lees hieronder wat hun succesverhalen zijn en hoe zij de doorgroei zelf ervaren.

Ronnie Theeuwes / Adviseur Installaties 

"2021 is het jaar waarin ik bij Klictet mijn 10-jarig jubileum mag vieren. Het bedrijf waarin ik mij stapsgewijs heb kunnen ontwikkelen van tekenaar naar engineer, (BIM)modelleur, EPA adviseur en projectleider.

Nu is het tijd voor een volgende stap!
Vanuit de directie is het vertrouwen uitgesproken om de stap naar adviseur te maken. Een functie met nieuwe uitdagingen, nieuwe taken en waarin ik de focus nog meer kan leggen op het adviseren van klanten, opdrachtgevers en gebruikers. Dit allemaal op gebied van technische installaties en duurzaamheid.

En om het verhaal nog mooier te maken mag ik dit de komende jaren gaan doen vanuit ons nieuwe kantoor, de Schoenfabriek in Oisterwijk. Een kantoor waar techniek zichtbaar en voelbaar is en waar wij met trots iedereen kunnen ontvangen. 

Op naar vele mooie projecten, waar techniek tot leven komt!".

  

Roy Goorden / Adviseur Duurzaamheid 

"Ken je die verhalen? Die verhalen die je motiveren op zoek te gaan naar de plek waar je écht tot waarde komt? Jouw persoonlijke sweet-spot?

Anderhalf jaar geleden kwam ik in gesprek met de directie van Klictet, Stefan en Willem-Jan. Ze hadden het idee dat ik veel meer zou kunnen als dat ik ze voorlegde, en wilden mij die kans bieden. Dat was een no-brainer!

We werken veel in het maatschappelijk vastgoed en dus in de zorg. Mensenwerk dus, soms even schrikken. Wat mooi dan toch om deze mensen te kunnen ondersteunen op mijn vakgebied. Maar ook met grote organisaties grote stappen maken, dat is ook mooi!

Onderweg heb ik vanuit de EED veel organisaties tot inzichten laten komen, en dat smaakte naar meer. Nu, na de verhuizing naar onze super toffe locatie in Oisterwijk, heb ik de stap gemaakt naar adviseur! En wat voor een! Adviseur Duurzaamheid! Helemaal blij!

Ja, lekker breed begrip dat 'duurzaamheid'... Laat dat definiëren nou precies zijn waar ik goed in ben. Werken in een breed werkgebied, waarin je veel moet schakelen en weinig kaders hebt, is wat mij motiveert en waarin ik mezelf helemaal thuis voel. Lekker ontdekken dus!".


Zie jij zo'n succesverhaal ook wel zitten? 

Wij zoeken nog nieuwe collega's binnen diverse functies. Klik hier voor onze openstaande vacatures of verras ons met een open sollicitatie.
We nodigen je uit om samen met ons techniek tot leven te brengen!