Verzelfstandiging Klictix

Wij vinden het erg belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving waarin comfort, gezondheid, veiligheid en interactie tussen mensen centraal staat. De huidige COVID-19 crisis toont de urgentie des te meer aan en zal in onze overtuiging een hele nieuwe betekenis geven aan de gezondheid binnen gebouwen.

Door de integrale benadering van installatie advies en beheer, bouwfysica en gebouwmonitoring, geven we reeds invulling aan de behoefte van onze opdrachtgevers om hoge prestatie- eisen te kunnen realiseren én te borgen.

Om de integraliteit te benadrukken hebben we in 2018 het innovatieve online platform Klictix gelanceerd voor het realiseren van energiebesparing, CO2-reductie en een gezond binnenklimaat. 

Inmiddels is Klictix een volwassen en zelfstandige dienst geworden. Om het volledige potentieel van Klictix te kunnen benutten zal deze dan ook vanaf 1 mei 2020 volledig op eigen benen staan. Hiermee hebben we de overtuiging om u nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Cas de Roij is al enkele jaren intensief betrokken bij de gehele ontwikkeling en positionering van Klictix. Mede dankzij Cas staat er een gedegen product en organisatie. Vol vertrouwen dragen Willem-Jan van den Berk en Stefan Janssen dan ook de dagelijkse leiding van Klictix over aan Cas. Als directeur zal hij als eerste aanspreekpunt functioneren voor u als opdrachtgever of relatie.

We hebben vertrouwen in de stappen die we nemen. Samen met u gaan we voor een duurzame toekomst.