Nieuwbouw huisvesting SGEVG - Locatie Winckelsteegh - Nijmegen

Installatieadvies van Programma van Eisen tot en met Nazorg

De huisvesting biedt ruimte aan 6 woongroepen van 6 clienten SGEVG met gezamelijke woonkamers en afzonderingsruimtes. In het ontwerp zijn cliëntspecifieke oplossingen geïntegreerd.

 • Pluryn - Nijmegen
 • Pluryn - Nijmegen
 • Coppens Bouwmanagement - Eersel
 • Croonen Architecten - Nijmegen
 • 3.500 m2

Er is sprake van een hoog comfort door toepassing van klimaatplafonds en een snelle reactietijd van de temperatuur. Ook is er veel aandacht besteedt aan de sanitaire oplossingen, het verlichtingsplan en de communicatie en beveiligingsvoorzieningen.
De gehele locatie is zeer vandaalbestendig met individuele bedienbaarheid per kamer vanaf de gang.

Het project is volledig uitgewerkt in BIM.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Ombouw locatie Martinushuis - Nuland
  Ombouw locatie Martinushuis - Nuland

  Binnen een periode van 9 maanden werd in 9 fases het totale verzorgingshuis omgebouwd tot een verpleeghuissetting.
  In een “trein” werden telkens vier appartementen in een periode van vier weken volledig gerenoveerd. De laatste fase betrof de renovatie en realisatie van de centrale ontmoetingsruimte, de huiskamers, de keuken, algemene badkamers en toiletten. De individuele badkamers zijn vergroot en volledig opnieuw opgebouwd.

 • Nieuwbouw 16 zorgappartementen aan de Loenenseweg 42 - Beekbergen
  Nieuwbouw 16 zorgappartementen aan de Loenenseweg 42 - Beekbergen

  De zorgappartementen zijn bestemd voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek, die langdurige intensieve zorg nodig hebben.

 • Herontwikkeling locatie Sterrebos - Roosendaal
  Herontwikkeling locatie Sterrebos - Roosendaal

  Locatie Sterrebos is onderdeel van S&L zorg en geeft huisvesting en dagbesteding aan bewoners met een verstandelijke beperking. De locatie kenmerkt zich door haar open karakter midden in de woonwijk. De renovatie en nieuwbouw plannen hebben 10 jaar geduurd en ons bureau is continu in het proces betrokken. Het vertrouwen van S&L zorg en de grenzeloze betrokkenheid van onze medewerkers heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking met een fantastisch eindresultaat.