Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch

Installatieadvies

Het voormalig kantoorgebouw van het Brabants dagblad is volledig herontwikkeld en getransformeerd tot een duurzame woon- en leefomgeving. Het totale gebouw van ca. 7.200 m2 BVO is gestript naar casco en geheel voorzien van nieuwe indeling, installaties en gevel.

 

 • Wijkerzand Projecten en Global Arbitrage Holding - 's-Hertogenbosch
 • Houben en van Mierlo Architecten - Eindhoven
 • 7.200 m2

Het gebouw bestaat uit een een kantoor op de begane grond, 55 twee- en driekamer appartementen en lofts in het bestaande casco en als optopping (nieuwbouw) een penthouse met 2 verdiepingen.

Wij verzorgden het installatieadvies voor het kantoor op de begane grond en voor het penthouse op de bovenste verdieping.
Zowel het kantoor als het penthouse zijn comfortabel, functioneel, veilig en energiezuinig in gebruik.
 

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk

  Waar voorheen het scholencomplex Walewyc Mavo stond, zijn nu twee appartementencomplexen van totaal 80 wooneenheden gerealiseerd.

 • Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch
  Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch

  Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch is duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond is een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.

  Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
   

 • Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda
  Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda

  In de wijk De Wisselaar zijn vijf appartementen complexen gebouwd op verschillende locaties.
  Eén van de complexen met daarin 30 appartementen is speciaal gebouwd voor mensen die zorg nodig hebben. Het gebouw bestaat uit meerdere woonlagen en een zorgsteunpunt met voorzieningen op de begane grond. Ouderen kunnen daar terecht voor begeleiding, ondersteuning of zorg.