Nieuwbouw Praxis - Bergen op Zoom

Installatieadvies

De Praxis Bergen op Zoom is in oktober 2016 verhuisd van de Konijnenbergweg naar het geheel nieuwe winkelcomplex “De Zeeland” aan de Burg. Van Laarstraat in Bergen op Zoom.

Belangrijke aspecten voor de opdrachtgever waren veiligheid, geluid, functionaliteit en comfort.

 • BB Bouwmarkten
 • BB Bouwmarkten
 • MIES Architectuur - Ede
 • 4.000 m²

Zo is het gehele pand voorzien van LED verlichting en zijn E- en W-installaties geïntegreerd in één regelinstallatie, incl. DALI regelingen voor de verlichting in de verkoopruimte.

Het resultaat: een inspirerend winkelgebouw waar klanten, medewerkers, en toeleveranciers dagelijks met veel plezier naar toe gaan en optimaal kunnen functioneren.

 

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel
  Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

  Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
  Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en uitwerken.

 • Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg
  Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg

  GGz Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant met een breed zorgaanbod. Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg.
  Vanuit de wens van de opdrachtgever, om de ondersteunende afdelingen in de directe nabijheid van het primaire proces te huisvesten, is besloten om de bestaande kantoordelen (gebouw 6, 7 en 8) aan de locatie Jan Wierhof in Tilburg te renoveren en geschikt te maken voor een modern kantoorconcept.

 • Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven
  Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven

  De Leeuwerik is een full-service bedrijf in constructief en decoratief plaatmateriaal met een hoofdvestiging in Eindhoven.
  De wens van de eigenaren van De Leeuwerik was zeer duurzame nieuwbouw.