Nieuwbouw vakantiepark Duynzande - Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen)

Installatieadvies en bouwfysica

Op een zeer bijzondere locatie, direct aan de duinovergang naar het brede zandstrand van Nieuwvliet verrijst vakantiepark Duynzande. 
Het park zal gaan bestaan uit 20 luxe vakantiehuizen varierend van 6 tot 12 personen, met sauna's,  binnenzwembaden en een manege.

 

 

De royale, vrijstaande vakantievilla’s worden van alle gemakken voorzien. Eigen wellnessfaciliteiten, zoals een sauna en een binnenzwembad, zijn standaard in de villa aanwezig. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de manegefaciliteiten. In elk seizoen zorgeloos genieten en ontspannen!

Het project wordt in bouwteam uitgevoerd op basis van het Voorlopig Ontwerp. Hierbij ondersteunen wij op de adviesonderdelen installatietechniek, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Belangrijke aspecten in het ontwerp zijn:

 • Bepalen juiste energie- en klimaatconcept voor wonen en zwemmen;
 • Brandveiligheid vakantiepark (terrein, woningen en manage);
 • Ondersteuning bij nuts/ondergrondse infrastructuur.

Naar verwachting start de realisatie in het voorjaar van 2020. 

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel
  Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel

  Vakantiepark Duinlust bevindt zich in Kaatsheuvel midden in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
  Een vakantiepark in een prachtig natuurgebied en op 2 kilometer afstand van het bekende Attractiepark De Efteling. Een ideale locatie om een geweldige vakantie te beleven.

 • Vernieuwbouw Theater Markant - Uden
  Vernieuwbouw Theater Markant - Uden

  Het bestaande theater is fors uitgebreid met onder andere een multifunctionele evenementenzaal, een restaurant, een grotere foyer en nieuwe backstageruimten.

 • Uitbreiding Jongerencentrum De Tavenu - Waalwijk
  Uitbreiding Jongerencentrum De Tavenu - Waalwijk

  De Tavenu is in Waalwijk en omstreken een begrip voor jongeren van 12 t/m 23 jaar. Er wordt veel aandacht besteedt aan ontmoeting en ontspanning. Door toename van de vele activiteiten en evenementen was een uitbreiding en meer ruimte een grote wens voor De Tavenu.