Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg

Installatieadvies

GGz Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant met een breed zorgaanbod. Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg.
Vanuit de wens van de opdrachtgever, om de ondersteunende afdelingen in de directe nabijheid van het primaire proces te huisvesten, is besloten om de bestaande kantoordelen (gebouw 6, 7 en 8) aan de locatie Jan Wierhof in Tilburg te renoveren en geschikt te maken voor een modern kantoorconcept.

 • GGZ Breburg - Tilburg
 • EGM Architecten – Dordrecht
 • 3.000 m²

Het moderne kantoorconcept kenmerkt zich door een activiteit gerelateerd werkpatroon met een diversiteit aan type werkplekken waar medewerkers flexibel gebruik van kunnen maken. Het zogenaamde “nieuwe werken”. De interactie tussen gebruiker en het klimaatsysteem en de verlichting zijn persoonlijk aanpasbaar.
Overal is voorzien in LED verlichting en het resultaat is een gezonde en functionele werkomgeving die past binnen het nieuwe kantoorconcept.

Klictet heeft het installatieadvies tijdens alle bouwfases verzorgd voor GGz Breburg.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel
  Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

  Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
  Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en uitwerken.

 • Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch
  Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch

  Het voormalig kantoorgebouw van het Brabants dagblad is volledig herontwikkeld en getransformeerd tot een duurzame woon- en leefomgeving. Het totale gebouw van ca. 7.200 m2 BVO is gestript naar casco en geheel voorzien van nieuwe indeling, installaties en gevel.

   

 • Nieuwbouw Kantoor en Vlokkenfabriek Agristo - Tilburg
  Nieuwbouw Kantoor en Vlokkenfabriek Agristo - Tilburg

  Agristo is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten.
  Vanwege de wereldwijde stijgende vraag naar aardappel- en groenteproducten is de vestiging van Agristo Tilburg de afgelopen jaar flink uitgebreid. Als gevolg van de groei is de behoefte ontstaan om de vestiging uit te breiden met een kantoorgebouw en een vlokkenfabriek. De beide uitbreidingen worden tegen het bestaande complex gerealiseerd.