Transformatie bedrijfshal tot nieuw kantoor Link-it - Den Bosch

Klimaatadvies

Een oude bedrijfshal is compleet getransformeerd tot een nieuwe kantoor. De bestaande indeling van de hal werd voor een groot deel verwijderd. Het stoere fabriekskarakter blijft behouden en de nieuwe kantoorindeling is hierop aangepast.

 • Link-it - den Bosch
 • Max Brünner architectenburo

Door een flexibele opzet van de werkplekken en voorzieningen, kan het pand zich in de toekomst snel aanpassen aan de verdere groei van het bedrijf.

Door Klictet is een integraal klimaatconcept voor ventilatie en koeling opgesteld waardoor er een optimaal binnenklimaat is gerealiseerd. Dit tot volle tevredenheid van de medewerkers van Link-it.

 

Knipsel.JPG

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch
  Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch

  Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een nieuw belevingscentrum laten bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. 

 • Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch
  Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch

  Het voormalig kantoorgebouw van het Brabants dagblad is volledig herontwikkeld en getransformeerd tot een duurzame woon- en leefomgeving. Het totale gebouw van ca. 7.200 m2 BVO is gestript naar casco en geheel voorzien van nieuwe indeling, installaties en gevel.

   

 • Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg
  Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg

  GGz Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant met een breed zorgaanbod. Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg.
  Vanuit de wens van de opdrachtgever, om de ondersteunende afdelingen in de directe nabijheid van het primaire proces te huisvesten, is besloten om de bestaande kantoordelen (gebouw 6, 7 en 8) aan de locatie Jan Wierhof in Tilburg te renoveren en geschikt te maken voor een modern kantoorconcept.