Uitbreiding Woonzorgcomplex Berkhout - Lisse

Installatieadvies

De uitbreiding bestaat uit ca. 1.450 m2 verdeeld over 2 bouwlagen. Op iedere verdieping zijn 11 kamers met een gemeenschappelijke woonkamer gerealiseerd.

 

Het gebouw is voorzien van een energiezuinige “All electric” klimaatinstallatie en een zorgoproepsysteem SOS met een Slimme Optische Sensor, geheel op basis van IP en Wifi.
Het eindresultaat: een verpleeggebouw dat voldoet aan alle moderne eisen voor duurzaamheid, comfort en veiligheid.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

  • Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert
    Herontwikkeling Woonzorgcomplex St. Martinus - Weert

    Op de locatie van St. Martinus hebben al diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten plaatsgevonden, waaronder de nieuwbouw van de Shorstay en Longstay afdelingen en de renovatie van de entreezone. De huidige herontwikkeling betreft een grootschalige vervangende nieuwbouw van de resterende bouwdelen en een gedeeltelijke renovatie met beperkte uitbreiding van de Shortstay en Longstay afdelingen.

  • Nieuwbouw huisvesting SGEVG - Locatie Winckelsteegh - Nijmegen
    Nieuwbouw huisvesting SGEVG - Locatie Winckelsteegh - Nijmegen

    De huisvesting biedt ruimte aan 6 woongroepen van 6 clienten SGEVG met gezamelijke woonkamers en afzonderingsruimtes. In het ontwerp zijn cliëntspecifieke oplossingen geïntegreerd.

  • Ombouw locatie Martinushuis - Nuland
    Ombouw locatie Martinushuis - Nuland

    Binnen een periode van 9 maanden werd in 9 fases het totale verzorgingshuis omgebouwd tot een verpleeghuissetting.
    In een “trein” werden telkens vier appartementen in een periode van vier weken volledig gerenoveerd. De laatste fase betrof de renovatie en realisatie van de centrale ontmoetingsruimte, de huiskamers, de keuken, algemene badkamers en toiletten. De individuele badkamers zijn vergroot en volledig opnieuw opgebouwd.