Hier zijn wij trots op

Onze projectreferenties

 • Nieuwbouw sporthal Sportpark De Vonckel - Meterik
  Nieuwbouw sporthal Sportpark De Vonckel - Meterik

  De gemeente Horst aan de Maas is samen met betrokken partijen tot een mooi en gedragen ontwerp gekomen voor een nieuwe sporthal. De sporthal komt op het bestaande sportpark De Vonckel in Meterik. 

 • Renovatie Ald Weishoês - Venlo
  Renovatie Ald Weishoês - Venlo

  Het Ald Weishoês (Oude Weeshuis) is een vroeg-17e-eeuws rijksmonument, midden in het hart van Venlo. Het gebouw telt bijna 3.000 m2 vloeroppervlak en is toe aan een grondige renovatie.  Onze opdrachtgever Antares heeft ons gevraagd het installatieadvies te verzorgen omtrent de verduurzaming en inpassing van de technische installaties voor dit prachtige monumentale gebouw.

 • Nieuwbouw Sport- en beleefcampus De Braak - Helmond
  Nieuwbouw Sport- en beleefcampus De Braak - Helmond

  De Braak wordt de sport en (be)leefcampus van Helmond. Een combinatie van onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport in een multifunctioneel, duurzaam en innovatief complex. 

  De Braak wordt meer dan alleen een sportpark, het geeft een sociale impuls aan heel Helmond. Een impuls die het meedoen, het elkaar ontmoeten en een gezonde leefstijl bevordert.

 • Nieuwbouw vakantiepark Duynzande - Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen)
  Nieuwbouw vakantiepark Duynzande - Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen)

  Op een zeer bijzondere locatie, direct aan de duinovergang naar het brede zandstrand van Nieuwvliet verrijst vakantiepark Duynzande. 
  Het park zal gaan bestaan uit 20 luxe vakantiehuizen varierend van 6 tot 12 personen, met sauna's,  binnenzwembaden en een manege.

   

   

 • Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel
  Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel

  Vakantiepark Duinlust bevindt zich in Kaatsheuvel midden in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
  Een vakantiepark in een prachtig natuurgebied en op 2 kilometer afstand van het bekende Attractiepark De Efteling. Een ideale locatie om een geweldige vakantie te beleven.

 • Nieuwbouw Tribunegebouw Hockeyclub - Den Bosch
  Nieuwbouw Tribunegebouw Hockeyclub - Den Bosch

  Het tribunegebouw bestaat uit diverse kleedkamers en spelersruimten, maar ook artsen, fysio en fitnessruimten, ontvangstruimten, kinderopvang en nog veel meer. 
  Een compleet gebouw waarmee HCDB haar ambities als beste hockeyclub van Nederland kan waarmaken. 

 • Renovatie en uitbreiding Museum Jan Cunen - Oss
  Renovatie en uitbreiding Museum Jan Cunen - Oss

  Museum Jan Cunen is gehuisvest in een monumentale villa, gelegen aan de Molenstraat 65 in Oss. De villa is gebouwd in 1888, waarna in diverse fases aanpassingen en uitbreidingen hebben plaatsgevonden. Gesticht in 1935 als een museum voor stad en streek heeft Museum Jan Cunen zich vooral vanaf de jaren negentig ontwikkeld tot een dynamisch museum met een sterke, heldere profilering gericht op hedendaagse- en negentiende-eeuwse kunst, met educatie als speerpunt.

 • Vernieuwbouw Theater Markant - Uden
  Vernieuwbouw Theater Markant - Uden

  Het bestaande theater is fors uitgebreid met onder andere een multifunctionele evenementenzaal, een restaurant, een grotere foyer en nieuwe backstageruimten.

 • Nieuwbouw ontmoetingscentrum en keuken
  Nieuwbouw ontmoetingscentrum en keuken "Het Moederhuis" - Veghel

  Op de plaats van een bestaand paviljoen is een nieuw ontmoetingscentrum met keukengebouw gerealiseerd dat qua uitstraling en sfeer harmonieert met de bestaande monumentale gebouwen. In het ontmoetingscentrum vinden diverse activiteiten plaats die een goed integraal ontwerp van bouwkundige en installatietechnische voorzieningen vereisten, dit om een goed functionerend geheel te verkrijgen.

 • Uitbreiding Jongerencentrum De Tavenu - Waalwijk
  Uitbreiding Jongerencentrum De Tavenu - Waalwijk

  De Tavenu is in Waalwijk en omstreken een begrip voor jongeren van 12 t/m 23 jaar. Er wordt veel aandacht besteedt aan ontmoeting en ontspanning. Door toename van de vele activiteiten en evenementen was een uitbreiding en meer ruimte een grote wens voor De Tavenu.

 • Renovatie en uitbreiding Sporthal SG De Overlaat - Waalwijk
  Renovatie en uitbreiding Sporthal SG De Overlaat - Waalwijk

  In april 2015 is gestart met de renovatie en uitbreiding van de gymzaal van Scholengemeenschap De Overlaat.
  Van de "oude" kantine is een kleine sportruimte gemaakt, het dak is verhoogd en alle kleedruimtes zijn vernieuwd.

   

Nieuwbouw of renovatieplannen?

Wij staan voor u klaar