Hier zijn wij trots op

Onze projectreferenties

 • Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch
  Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch

  Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een nieuw belevingscentrum laten bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. 

 • Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Xycarb Ceramics - Helmond
  Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Xycarb Ceramics - Helmond

  Xycarb Ceramics is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geïntegreerde pakketten voor geavanceerde technische keramische producten en aanverwante diensten. De Nederlandse vestiging in Helmond heeft een nieuw internationaal hoofdkantoor met productiefaciliteiten gebouwd.

 • Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel
  Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

  Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
  Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en uitwerken.

 • Vernieuwbouw kantoor en bedrijfshal ABC Olie - Tilburg
  Vernieuwbouw kantoor en bedrijfshal ABC Olie - Tilburg

  ABC Olie is totaalleverancier op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen en gerelateerde dienstverlening. Een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring en meerdere pompstations. Het hoofdkantoor en de daarbij behorende bedrijfshal was erg verouderd en daarom heeft ABC Olie ervoor gekozen om te gaan voor totale vernieuwbouw voor het pand aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg.

 • Nieuwbouw Kantoor en Vlokkenfabriek Agristo - Tilburg
  Nieuwbouw Kantoor en Vlokkenfabriek Agristo - Tilburg

  Agristo is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten.
  Vanwege de wereldwijde stijgende vraag naar aardappel- en groenteproducten is de vestiging van Agristo Tilburg de afgelopen jaar flink uitgebreid. Als gevolg van de groei is de behoefte ontstaan om de vestiging uit te breiden met een kantoorgebouw en een vlokkenfabriek. De beide uitbreidingen worden tegen het bestaande complex gerealiseerd.

 • Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg
  Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg

  GGz Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant met een breed zorgaanbod. Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg.
  Vanuit de wens van de opdrachtgever, om de ondersteunende afdelingen in de directe nabijheid van het primaire proces te huisvesten, is besloten om de bestaande kantoordelen (gebouw 6, 7 en 8) aan de locatie Jan Wierhof in Tilburg te renoveren en geschikt te maken voor een modern kantoorconcept.

 • Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek
  Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek

  Gemeente Hilvarenbeek heeft voor de publiekshal, de kantoren en de zolderruimte van het gemeentehuis een nieuw inrichtingsplan opgesteld. Met als doel; meer werkplekken in het huidige gemeentehuis realiseren.

 • Transformatie bedrijfshal tot nieuw kantoor Link-it - Den Bosch
  Transformatie bedrijfshal tot nieuw kantoor Link-it - Den Bosch

  Een oude bedrijfshal is compleet getransformeerd tot een nieuwe kantoor. De bestaande indeling van de hal werd voor een groot deel verwijderd. Het stoere fabriekskarakter blijft behouden en de nieuwe kantoorindeling is hierop aangepast.

 • Renovatie Schoenfabriek van Bommel - Moergestel
  Renovatie Schoenfabriek van Bommel - Moergestel

  Een uitdagend project met een industrieel karakter. Een grootschalige renovatie van bestaande productiehallen en kantoren.
  Van Bommel staat voor kwaliteit en is een bekend begrip en merk in de schoenenwereld. De geschiedenis van Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel gaat terug tot in de 16e eeuw. Momenteel leidt de negende generatie Van Bommel, de broers Reynier, Floris en Pepijn, de schoenfabriek.

 • Nieuwbouw Praxis - Bergen op Zoom
  Nieuwbouw Praxis - Bergen op Zoom

  De Praxis Bergen op Zoom is in oktober 2016 verhuisd van de Konijnenbergweg naar het geheel nieuwe winkelcomplex “De Zeeland” aan de Burg. Van Laarstraat in Bergen op Zoom.

  Belangrijke aspecten voor de opdrachtgever waren veiligheid, geluid, functionaliteit en comfort.

 • Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven
  Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven

  De Leeuwerik is een full-service bedrijf in constructief en decoratief plaatmateriaal met een hoofdvestiging in Eindhoven.
  De wens van de eigenaren van De Leeuwerik was zeer duurzame nieuwbouw.

   

Nieuwbouw of renovatieplannen?

Wij staan voor u klaar