Hier zijn wij trots op

Onze projectreferenties

 • Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk
  Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk

  Waar voorheen het scholencomplex Walewyc Mavo stond, zijn nu twee appartementencomplexen van totaal 80 wooneenheden gerealiseerd.

 • Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch
  Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch

  Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch wordt duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond komt een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.

  Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
   

 • Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch
  Nieuwbouw kantoor en penthouse gebouw Emma - Den Bosch

  Het voormalig kantoorgebouw van het Brabants dagblad wordt momenteel volledig herontwikkeld en getransformeerd tot een duurzame woon- en leefomgeving. Het totale gebouw van ca. 7.200 m2 BVO wordt gestript naar casco en geheel voorzien van nieuwe indeling, installaties en gevel.

   

 • Herontwikkeling locaties Traverse aan de Reitse Hoevenstraat en Gasthuisring - Tilburg
  Herontwikkeling locaties Traverse aan de Reitse Hoevenstraat en Gasthuisring - Tilburg

  Tiwos en Traverse zijn gezamenlijk bezig met de herontwikkeling van de locaties aan de Reitse Hoevenstraat en de Gasthuisring.

  De nieuwbouw aan de Reitse Hoevenstraat bestaat uit drie nieuwe woongebouwen en de renovatie van de verdieping van Tracee. De woongebouwen huisvesten in de toekomst de clienten die door middel maatschappelijke opvang de draad weer zelfstandig willen oppakken. In de nieuwe situatie hebben clienten meer individuele ruimte en privacy en krijgt het terrein een meer open karakter waardoor het toegangkelijker is voor wijkbewoners.

 • Herontwikkeling De Lange Akker - Berkel-Enschot
  Herontwikkeling De Lange Akker - Berkel-Enschot

  De Lange Akker is een voormalig landhuis uit 1920, gelegen aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot. Sinds 1996 is het pand opgedeeld in bedrijfunits die verhuurd werden aan verschillende organisaties. In 2016 is het besluit genomen voor herontwikkeling van dit pand om terug te keren naar haar oorspronkelijke functie van bewoning. 

 • Nieuwbouw 40 appartementen Bilderdijkstraat - Tilburg
  Nieuwbouw 40 appartementen Bilderdijkstraat - Tilburg

  Op de locatie van het voormalige zwembad aan de Ringbaan-West (inmiddels hernoemd tot de Bilderdijkstraat) in Tilburg wordt een nieuwbouwcomplex bestaande uit 30 appartementen, 10 studio's en 4 gemeenschappelijke woonkamers gerealiseerd. 

   

 • Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda
  Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda

  In de wijk De Wisselaar zijn vijf appartementen complexen gebouwd op verschillende locaties.
  Eén van de complexen met daarin 30 appartementen is speciaal gebouwd voor mensen die zorg nodig hebben. Het gebouw bestaat uit meerdere woonlagen en een zorgsteunpunt met voorzieningen op de begane grond. Ouderen kunnen daar terecht voor begeleiding, ondersteuning of zorg. 

Nieuwbouw of renovatieplannen?

Wij staan voor u klaar