Aniek Abrahams

Traverse

Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang en begeleiding in Midden-Brabant. Mensen in probleemsituaties, waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan, kunnen bij Traverse terecht voor verschillende vormen van opvang en begeleiding. Elke cliënt heeft zijn eigen achtergrond, hulpvraag en mogelijkheden. Om die reden onderscheiden we verschillende begeleidingsprocessen, toegespitst op de behoefte van de cliënt. 

Traverse heeft twee grote locaties in Tilburg die ze huurt van woningcorporatie Tiwos. De bestaande bebouwing voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen voor opvang en veiligheid. In dit kader gaat woningcorporatie Tiwos voor Traverse nieuwbouw en renovatie realiseren. De nieuwbouw en renovatie van de locaties worden gerealiseerd op dezelfde plek als de huidige gebouwen. 

Klictet advies ondersteunt in dit gehele proces als installatie adviseur. Ze luisteren goed naar ons als gebruikers en vertalen dit naar functionaliteiten in de gebouwen. Tevens zijn ze in staat om ons 'leken' mee te nemen in de consequenties die bepaalde keuzes hebben en te adviseren welke keuze het meest passend is. Als Traverse zijn wij zeer tevreden over de prettige samenwerking en bevelen een professionele organisatie, zoals Klictet, van harte aan.  

Voor een uitgebreide projectreferentie van de Herontwikkeling van de locaties, klik hier

Soortgelijke referenties

Relevante referenties

 • Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair
  Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair,
  Stichting Prisma

  De ondersteuning vanuit Klictet bij de aanvraag van de DUMAVA subsidie hebben wij was bijzonder prettig ervaren. 

 • Arthur van Kempen
  Arthur van Kempen,
  HEVO - 's-Hertogenbosch

  Het zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn de onderscheidende kenmerken van Klictet".

 • Orlando Verplanke
  Orlando Verplanke,
  Agristo

  Prettig dat we de volledige advisering en begeleiding uit handen konden geven.