Erik van Aarle

Van Aarle de Laat - Eindhoven

Van Aarle de Laat levert ijzersterke oplossingen voor organisatie- en huisvestingvraagstukken. Wij managen het hele proces rondom huisvesting en betrekken daarbij waar nodig externe specialisten. Als het om technische installaties gaat werken wij vaak samen met Klictet.

Klictet vult de ontwikkel- en ontwerp teams aan met hun uitgebreide installatietechnische kennis en expertise. In het bijzonder voor onze opdrachtgevers uit de zorg en het onderwijs staan zij hun mannetje. Zij weten wat er zich op de werkvloer afspeelt en kunnen de vraag van de klant prima vertalen naar pragmatische oplossingen.

Ons motto ‘denk samen, kijk verder, bereik meer’ wordt door Klictet van harte ondersteund en dat laten ze in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk blijken.

Soortgelijke referenties

Relevante referenties

 • Arthur van Kempen
  Arthur van Kempen,
  HEVO - 's-Hertogenbosch

  Het zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn de onderscheidende kenmerken van Klictet".

 • Orlando Verplanke
  Orlando Verplanke,
  Agristo

  Prettig dat we de volledige advisering en begeleiding uit handen konden geven.

 • Ruth Verhagen
  Ruth Verhagen,
  GGz Breburg - Tilburg

  Mede door de inzet van Klictet, beschikken wij nu over een moderne kantooromgeving waar in een prettig klimaat gewerkt kan worden".