Peer Wolkers

OMNI Architecten - Schijndel

Omni Architecten staat voor kwaliteit en gedrevenheid in architectuur en stedenbouw. Het bureau is de samenvoeging van BAS Architectuur en Van Vessem Architecten en is sinds 1 januari 2012 gevestigd in Schijndel.

Inmiddels werken we al jaren intensief samen met Klictet Advies. Met name voor onze gezamenlijke opdrachtgever S&L zorg hebben we al diverse woongebouwen en dagactiviteitencentra op de locaties Sterrebos en Lambertijnenhof in Roosendaal en Bergen op Zoom mogen ontwerpen en realiseren.

Als Omni architecten zetten wij ons volledig in voor de kwaliteit die onze opdrachtgevers verwachten: architectuur, duurzaamheid, functionaliteit en haalbaarheid in optimaal evenwicht.

Om een goede integratie van techniek en architectuur te bereiken verwachten we van een installatieadviseur een proactieve, meedenkende bijdrage, juist in het ontwerpstadium. De adviseurs van Klictet Advies voldoen volledig aan deze verwachting en zorgen voor een integraal ontwerp. Ze denken actief mee, niet alleen op installatietechnisch maar ook op bouwkundig en functioneel vlak; we vinden elkaar in het streven naar een prettig gebouw met een hoog woon- en leefcomfort, waarmee de opdrachtgever het meest gediend is. De communicatie tussen onze medewerkers en de medewerkers van Klictet verloopt uitstekend.

Afspraak is afspraak en daar kunnen we op bouwen!

Soortgelijke referenties

Relevante referenties

 • Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair
  Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair,
  Stichting Prisma

  De ondersteuning vanuit Klictet bij de aanvraag van de DUMAVA subsidie hebben wij was bijzonder prettig ervaren. 

 • Arthur van Kempen
  Arthur van Kempen,
  HEVO - 's-Hertogenbosch

  Het zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn de onderscheidende kenmerken van Klictet".

 • Orlando Verplanke
  Orlando Verplanke,
  Agristo

  Prettig dat we de volledige advisering en begeleiding uit handen konden geven.