Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair

Stichting Prisma

Wij, vanuit Stichting Prisma, zijn net zoals andere maatschappelijk vastgoedeigenaren druk bezig geweest met het aanvragen van de DUMAVA subsidie.

Het was een hectische periode... Aan de ene kant is het goed dat zo'n subsidieregeling (zorg)instellingen over de streep kan trekken om te investeren in verduurzaming, maar vervolgens schrikt een gecompliceerde aanvraagprocedure wel af. Het was kort van te voren aangekondigd waardoor het lastig was om alle benodigde gegevens te verzamelen. Denk aan een (recent) Energielabel of een DuMo advies. Op dat soort momenten merk je dus hoe afhankelijk je bent van goede adviseurs, effectieve communicators, snelle beslissers en  uithoudingsvermogen. Alleen dan kun je op tijd besluiten welke panden je wilt gaan verduurzamen en daar tijdig een advies voor uit kan laten rollen. Gelukkig hadden wij daarvoor Klictet aan onze zijde. De ondersteuning van Roy Goorden was bijzonder prettig en zijn advies zorgde ervoor dat wij sneller keuzes konden maken en de juiste stukken konden voorbereiden. 

Het nadeel is dat door het tijdgebrek je toch je ambities en kwaliteit van je werk naar beneden moet schroeven om het haalbaar te maken. Maar achteraf zijn we blij dat we 3 oktober om half elf 's-avonds nog 4 verschillende subsidieaanvragen hebben kunnen inleveren! En we zijn nu goed voorbereid op een volgende ronde! 
Inmiddels weten we ook dat  we voor alle projecten zijn ingeloot en de uitvoering van het eerste project staat alweer gepland.

Soortgelijke referenties

Relevante referenties

 • Arthur van Kempen
  Arthur van Kempen,
  HEVO - 's-Hertogenbosch

  Het zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn de onderscheidende kenmerken van Klictet".

 • Orlando Verplanke
  Orlando Verplanke,
  Agristo

  Prettig dat we de volledige advisering en begeleiding uit handen konden geven.

 • Ruth Verhagen
  Ruth Verhagen,
  GGz Breburg - Tilburg

  Mede door de inzet van Klictet, beschikken wij nu over een moderne kantooromgeving waar in een prettig klimaat gewerkt kan worden".