Kom jij ons team versterken?

Vacature Adviseur Bouwfysica, Akoestiek, Brandveiligheid & Duurzaamheid

Wij zijn van oorsprong een installatietechnisch adviesbureau. Dagelijks werken wij vanuit onze vestiging in Oisterwijk met een groep van ruim twintig gedreven collega’s aan toonaangevende bouwprojecten in Nederland. Dit doen wij voor een breed aantal opdrachtgevers binnen onder andere de Zorg, Onderwijs, Utiliteitsbouw en Woningbouw.

De behoeften van de eindgebruikers en eigenaren staan in onze adviezen altijd centraal. Samen met alle projectbetrokkenen maken we de vertaalslag naar een begrijpelijk (3D) ontwerp. Wij zetten Virtual Reality in om de beleving van onze klanten te vergroten en ondersteunen ze binnen het totale ontwerpproces en de realisatiefase. Ook na oplevering ondersteunen wij de klant in duurzaam installatiebeheer, energievraagstukken en monitoring van het energieverbruik en binnenklimaat. 

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair adviesbureau, waarbij we naast de installatietechniek ook adviseren op het gebied van duurzaamheid, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid. Dit doen we in samenwerking met een gerenommeerd bouwfysisch adviesbureau.

Om verder invulling te geven aan onze groeiambities, zijn we ter versterking van ons team op zoek naar een adviseur bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid & duurzaamheid.

Wat ga je doen?

Als Adviseur Bouwfysica, Akoestiek, Brandveiligheid & Duurzaamheid werk je dagelijks aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten binnen alle marktsegmenten. Je coördineert de projecten vanaf het Programma van Eisen tot en met de oplevering en bent daarbij makkelijk in omgang en zorgt voor vertrouwen. Je bent de verbindende schakel tussen de behoeften van onze klanten en de vertaling naar slimme (bouw-)technische oplossingen. Samen met jouw collega’s van installatietechniek pakken we de projecten integraal beet en geven we invulling aan de behoefte om de hoge prestatie-eisen waar te kunnen maken.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, interessante functie in een moderne en dynamische werkomgeving. Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze hagelnieuwe huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Flexibele werktijden waarbij thuis werken geen probleem is, jij bepaalt de omgeving waarin je het beste functioneert. Daarnaast hebben we een prima verlofregeling en een uitstekend salaris. Voor de lunch wordt elke dag gezorgd zodat je je broodtrommel thuis kunt laten. We hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met steun van collega’s.

Je krijgt de beschikking over een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.

Gezelligheid en verbondenheid tussen collega’s kenmerkt de werkvloer. Met zo’n 20 medewerkers zijn we kleinschalig. De sfeer is goed en geen dag is hetzelfde. En niet onbelangrijk: we bieden je interessante en uitdagende projecten van aansprekende klanten in het onderwijs, de zorg, utiliteitsbouw en woningbouw waar je aan mag werken. Samen maken wij het resultaat.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je CV en we nodigen je graag uit om persoonlijk je motivatie te horen.

Max. 32,00MB