Ben jij de verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers en de technische oplossing?

Vacature Adviseur Installaties

Als adviseur werk je dagelijks aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten binnen alle marktsegmenten. Je coördineert de projecten vanaf het Programma van Eisen tot en met de oplevering en bent daarbij hét aanspreekpunt voor zowel de collega’s als de opdrachtgevers, ontwerppartners en aannemers. Je bent de verbindende schakel tussen de behoefte van onze opdrachtgevers en de vertaling naar de technische oplossing. Je brengt samen met je collega’s techniek tot leven en je bedenkt en ontwerpt duurzame installatieconcepten, binnen de beschikbare financiële en technische kaders. Klantgerichtheid zit in je genen, je ziet commerciële kansen en treed graag als ambassadeur naar buiten.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, interessante functie met maximale flexibiliteit en veel verantwoordelijkheid in een moderne en dynamische werkomgeving. Binnen ons team werken we met 28 gedreven collega’s in een informele sfeer. Gezelligheid en verbondenheid tussen collega’s kenmerkt de sfeer. Samen maken wij het resultaat.

Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. We hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We hebben flexibele werktijden waarbij thuiswerken geen probleem is, jij bepaalt de omgeving waarin je het beste functioneert. Voor de lunch wordt elke dag gezorgd zodat je je broodtrommel thuis kunt laten. 

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan je CV naar ons en we nodigen je graag uit om persoonlijk je motivatie te horen.

Max. 32,00MB