Bouw jij mee aan een duurzamere leefomgeving?

Vacature Junior Adviseur Bouwfysica (akoestiek, brandveiligheid, duurzaamheid)

Ben je net afgestudeerd of heb je al wat werkervaring opgedaan en wil je aan de slag met duurzame en maatschappelijke projecten? Ben je leergierig en vind je het fijn om in een team samen te werken en daarnaast zelf een ontwikkelpad uit te stippelen en daarin begeleid te worden? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. 

Wat ga je doen als Junior Adviseur Bouwfysica?

Als Junior Adviseur Bouwfysica werk je aan mooie, duurzame projecten. De opdrachten variëren van renovatie van monumentale gebouwen tot de nieuwbouw van zorgcomplexen of scholen. Klictet is de laatste jaren uitgegroeid van een installatieadviesbureau naar een organisatie waar integraal geadviseerd wordt over bouwfysica, monitoring en installaties. De afdeling bouwfysica is jong en bestaat uit een klein team. We werken in veel projecten samen met de collega’s van installatietechniek.Als adviseurs hebben we een brede interesse in zowel de technische inhoud als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in relatie tot klimaat en energie.

In deze functie ga je aan de slag met alle bouwfysische aspecten zoals duurzaamheid, akoestiek, brandveiligheid, energie of (dag)licht. Je krijgt inzichten in de integraliteit van bouwfysica en wordt een brede adviseur. Wil je je nog meer verdiepen (in één onderdeel) of verbreden (installatietechniek), alles is mogelijk. Je bepaalt zelf waar jouw hart sneller van gaat kloppen en in welke richting jij je verder gaat ontwikkelen. Met deze functie krijgt jouw bouwfysische carrière een kickstart en kan je veel verantwoordelijkheden verwachten. 

Er zit veel variatie in de werkzaamheden: het ene moment schrijf je rapportages of maak je berekeningen, het andere moment zit je in overleg met het projectteam of spar je met een collega over een bouwfysisch probleem in een project. Ook ga je regelmatig op pad. Je bezoekt bouwprojecten tijdens de uitvoering, je voert geluidmetingen uit en woont ontwerpteam overleggen bij.

Sluit dit alles aan bij jouw wensen?

Stuur ons je motivatiebrief en CV en we nodigen je graag uit op onze mooie, inspirerende locatie in Oisterwijk!

Max. 32,00MB