Kom jij ons team versterken?

Vacature Junior Adviseur bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid

Als bouwfysicus bij Klictet werk je dagelijks aan uitdagende projecten binnen allerlei marktsegmenten. Wij zijn bijvoorbeeld actief in zorg, onderwijs, werken en sport. Samen met je collega’s breng je techniek tot leven. Binnen Klictet werken we met een team van 25 jonge en gedreven collega’s in een informele sfeer. Gezelligheid en verbondenheid tussen collega’s kenmerkt de werkvloer. Samen maken wij het resultaat.

Wat bieden wij jou?

We houden ons bezig met alle aspecten binnen het vakgebied bouwfysica. Of het nu daglichtstudies, geluidberekeningen/metingen, energiestudies, duurzaamheidsadviezen, brandveiligheidsconcepten of windstudies zijn, het hoort allemaal bij ons werk. Je ontwikkelt je kennis over alle vakgebieden en werkt integraal met de adviseurs installatietechniek. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en naast verbreding is het ook mogelijk om je verder te specialiseren in het vakgebied binnen bouwfysica dat je grootste interesse heeft.

We zijn een jong en klein team binnen Klictet. De lijntjes intern zijn kort, waardoor je veel ziet en hoort. Ook contacten met opdrachtgevers en architecten horen, als je wilt, al snel bij je werkzaamheden. Tenslotte bepaal je mede de ontwikkeling van de afdeling bouwfysica binnen Klictet!

Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze hagelnieuwe huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. We hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met steun van collega’s. Flexibele werktijden waarbij thuiswerken geen probleem is, jij bepaalt de omgeving waarin je het beste functioneert. Daarnaast hebben we een prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra. Voor de lunch wordt elke dag gezorgd zodat je je broodtrommel thuis kunt laten. 

Je krijgt afhankelijk van je functie de beschikking over een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.

Sluit dit alles aan bij jouw wensen?

Stuur ons je motivatiebrief en CV en we nodigen je graag uit op onze mooie, inspirerende locatie in Oisterwijk!

Max. 32,00MB