Word jij ons nieuwe geluid naar de buitenwereld?

Vacature Marketing & Communicatie Medewerker

Wij zoeken jou als marketing- en communicatiemedewerker. Je bent ons creatieve aanspreekpunt met een breed takenpakket, maar je staat er nooit alleen voor; je pakt je werk altijd samen met je collega’s op. Da’s pas teamwork!

Wat bieden wij jou?

Met je brede takenpakket vind je bij ons een uitdagende en afwisselende baan in een inspirerende werkomgeving. Onze huisvesting “De Schoenfabriek” straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. Klinkt mooi, toch? Nog mooier: met flexibele werktijden waarbij hybride werken geen probleem is, bepaal jij de omgeving waarin je het beste uit de verf komt. We helpen je dan ook graag om je verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je een marktconform salaris verwachten, met net dat beetje extra. En je broodtrommel mag je thuislaten, want we zorgen op kantoor elke dag voor de lunch.

Met zo’n 30 collega’s werk je bij een kleinschalig bedrijf. We houden de organisatie plat en maken het gezellig. Tot slot werk je altijd met interessante en uitdagende projecten van klanten in het onderwijs, de zorg, utiliteitsbouw en woningbouw. Samen maken wij het resultaat.

Sluit dit alles aan bij jouw wensen?

Stuur ons je motivatiebrief en CV en we nodigen je graag uit op onze mooie, inspirerende locatie in Oisterwijk!

Max. 32,00MB