Kom jij ons team versterken?

Vacature Projectleider installatiebeheer en uitvoering

We zoeken een praktische man of vrouw met een hart voor verduurzaming en instandhouding van installaties. Gezien de aard van werkzaamheden bij voorkeur met een werktuigbouwkundige achtergrond. Je hebt de nodige ervaring bij installatiebedrijven op projectleidersniveau. Je hebt verstand van het bouwproces in de uitvoering en spreekt zowel de taal van de aannemers als van onze opdrachtgevers. Je hebt goede communicatieve eigenschappen. Je bent scherp, kritisch, analytisch en in staat om onze opdrachtgever van een goed advies te voorzien. Samen met je collega's maak je de vertaalslag tussen technische installaties en de wensen van de klant. Klantgerichtheid zit in je genen en je combineert commercialiteit met de mens centraal stellen.

Wat ga je doen?

  • Uitvoeren conditiemetingen en onderhoudsinspecties.
  • Uitvoeren EED- audits en smartscans, deze vertalen naar concrete duurzaamheidsadviezen en begeleiden in de uitvoering.
  • Opstellen van een duurzaamheidbeleid en deze praktisch vertalen naar concrete projecten.
  • Projectmatige inzet voor verduurzaming- en optimalisatieprojecten van bestaande installaties.
  • Projectmatige inzet bij onze projecten in de uitvoeringsfase en advisering tijdens de besteksfase.

Waar kun je op rekenen?

Een afwisselende, interessante functie met flexibiliteit in een moderne en dynamische werkomgeving.
Volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid met steun van bovenaf. Flexibele werktijden, prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra. Ook krijg je de beschikking over een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan je CV naar ons en we nodigen je graag uit om persoonlijk je motivatie te horen.

Max. 128,00MB