Installatieadvies en beheer voor een gezond, veilig en duurzaam schoolgebouw

Uw leeromgeving verbeteren en kosten besparen

Zoekt u naar mogelijkheden om uw gebouw gezonder, slimmer en duurzamer te maken, zonder dat dit u allerlei extra kosten oplevert? Wij helpen u de leeromgeving te verbeteren en kosten te besparen.

Een gezond en veilig schoolgebouw is belangrijk voor het welzijn en de prestaties van leerlingen en docenten. Net zoals een goed werkend ICT netwerk, dat tegenwoordig onmisbaar is. De techniek in uw gebouw is daarmee van invloed op uw onderwijs. Die techniek is echter ook constant in beweging, net als uw school.

Wij helpen u om slimme, duurzame keuzes te maken met de meeste waarde voor uw geld. Zo realiseren we flexibele systemen, die meebewegen met veranderende behoeftes in uw gebouw. Het resultaat is een ideale leeromgeving voor uw leerlingen en docenten en lagere gebruikskosten.

 • Frisse Scholen

  Frisse Scholen

  Door goed beheersbare luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid wordt uw gebouw een Frisse School met een gezond binnenklimaat en een laag energieverbruik. Wij vinden binnen uw budget de toepassingen die dit mogelijk maken. Sterker nog, doordat we verder kijken dan de standaard oplossingen, helpen we u een stap extra te maken, zodat een klasse A of B school wordt verkregen. 

 • Multimedia

  Multimedia

  Het onderwijs wordt met digiborden, tablets en andere toepassingen steeds digitaler. Een goed werkend WIFI netwerk is daarvoor onder meer een must. De wensen verschillen per gebouw en type onderwijs. Een open of gesloten netwerk, integratie van telefonie of niet? Met een oplossing op maat maken we van uw gebouw een smart school. U houdt altijd de mogelijkheid om extra aansluitingen te maken, zonder kabels te moeten trekken.

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Wij zorgen ervoor dat u op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging aan alle regels voldoet. We denken ook graag mee over slimme mogelijkheden voor camerasystemen en toegangscontrole. Samen met uw medewerkers doorgronden we de dagelijkse processen. Zo komen we binnen uw budget tot oplossingen die volledig zijn afgestemd op uw organisatie en gebouw.

Corné Laros
Corné Laros,
Koninklijke Kentalis - St. Michielsgestel

Klictet is van grote meerwaarde bij onze projecten".

Een kleine greep uit onze projecten

 • Nieuwbouw Kinderopvang De Kikkerkoning
  Nieuwbouw Kinderdagverblijf De Kikkerkoning

  Aan de noordzijde van Blaricum is de afgelopen jaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Blaricummermeent. In een jonge wijk mag een kinderopvang natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn de plannen voor kinderdagverblijf De Kikkerkoning uitgewerkt. Het resultaat is een veilig, duurzaam en comfortabel gebouw voor zowel de medewerkers als de kinderen.

 • Nieuwbouw Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo Eindhoven
  Nieuwbouw Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo Eindhoven

  Het Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo maken deel uit van de scholengroep Het Plein. Het Sint-Joriscollege is een Topsport Talentschool met een breed aanbod aan kunstvakken, cultuur en wetenschap. Helder havo/vwo is een kleinschalige school die zich richt op leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D of andere ondersteuningsbehoefte.

 • Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde
  Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde

  Midden 2023 zal begonnen worden aan de herontwikkeling van de Heilige Antonius Abt Kerk. Deze in 1872 gebouwde kerk staat in het oudste Kerkdorp van de gemeente Meierijstad. Tevens zal in de aangrenzende nieuwbouw een school, (ontwikkeling met Verdi onderwijs) kinderopvang en appartementen gebouwd worden.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Gydz Energiemanagement
  Gydz Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Gydz vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Meer weten over installatieadvies en beheer in het onderwijs?

Onze adviseurs staan voor u klaar

thumbnail_Team-Adviseurs_vierkant SEPTEMBER 2020.JPG