Hier zijn wij trots op

Onze projectreferenties

 • Nieuwbouw Green Square Logistics IV
  Green Square Logistics IV

  Green Square Logistics IV is een zeer duurzaam distributiecentrum van hoge kwaliteit en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar innoveren, werken en recreëren samenkomen. Green Square Logistics IV is opgeleverd in het tweede kwartaal van 2023. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus adviseren.

 • Nieuwbouw Kinderopvang De Kikkerkoning
  Nieuwbouw Kinderdagverblijf De Kikkerkoning

  Aan de noordzijde van Blaricum is de afgelopen jaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Blaricummermeent. In een jonge wijk mag een kinderopvang natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn de plannen voor kinderdagverblijf De Kikkerkoning uitgewerkt. Het resultaat is een veilig, duurzaam en comfortabel gebouw voor zowel de medewerkers als de kinderen.

 • Nieuwbouw Brandweerkazerne Goes-West
  Brandweerkazerne Goes-West

  Binnen de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is besloten dat er een brandweerpost in het Noordwesten van Goes moet worden toegevoegd, om de bereikbaarheid te verbeteren. De wens is om een duurzame, functionele, veilige en gezonde brandweerkazerne te realiseren. Samen met het ontwerpteam is gekeken hoe hier invulling aangegeven kan worden.

 • Nieuwbouw Woonzorgcentrum Sint Anna - Boxmeer
  Nieuwbouw Woonzorgcentrum Sint. Anna Boxmeer

  Sint Anna droomde al jaren van een nieuw verpleeghuis. De voorbereiding is lang en intensief geweest maar alle fases zijn nu opgeleverd.

  Het oude pand, wat werd gehuurd van De Congregatie van de Zusters van Julie Postel, was prachtig maar niet meer functioneel om de steeds complexere verpleeghuiszorg te leveren. Renovatie was niet mogelijk en daarom is gekozen voor nieuwbouw.

  In het nieuwe gebouw krijgen zo’n 160 bewoners de unieke vorm van zorg die de organisatie in Boxmeer kenmerkt: gastvrij, zorgzaam en spiritueel. 

 • Herontwikkeling Zorgstroom Ravensteijnweg Middelburg
  Herontwikkeling Zorgstroom Ravensteijnweg Middelburg

  In Middelburg wordt een voormalig schoolgebouw aan de Ravensteijnweg omgebouwd tot woonzorgcentrum met een open en verbindend karakter. In dit centrum van Zorgstroom komen zorgappartementen en het nieuwe hoofdkantoor. In totaal is er plaats voor 137 bewoners.

 • Nieuwbouw Green Square Logistics I
  Green Square Logistics I

  Green Square Logistics I is een zeer duurzaam distributiecentrum en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar werken, innoveren en recreëren  samenkomen. Green Square Logistics I maakt onderdeel uit van het eerste deelproject en is opgeleverd in het najaar van 2022. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus uitvoeren.

 • Nieuwbouw hoofdkantoor Casade - Kaatsheuvel
  Nieuwbouw hoofdkantoor Casade - Kaatsheuvel

  Casade is een woningbouwvereniging voor de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk en draagt zorg voor fijn en betaalbaar wonen en een prettige leefomgeving voor mensen met een bescheiden inkomen.

 • Nieuwbouw Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo Eindhoven
  Nieuwbouw Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo Eindhoven

  Het Sint-Joriscollege en Helder havo/vwo maken deel uit van de scholengroep Het Plein. Het Sint-Joriscollege is een Topsport Talentschool met een breed aanbod aan kunstvakken, cultuur en wetenschap. Helder havo/vwo is een kleinschalige school die zich richt op leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D of andere ondersteuningsbehoefte.

 • Renovatie hoofdkantoor Omroep Brabant – Son
  Renovatie hoofdkantoor Omroep Brabant – Son

  Omroep Brabant is een begrip hier in de omstreken. Op het hoofdkantoor in Son wordt elke dag hard gewerkt om de inwoners van Brabant te voorzien van relevante verhalen, nieuwsfeiten en entertainment zowel online, als via radio en tv. Niet alleen de inhoud is dan belangrijk, maar ook het binnenklimaat moet optimaal zijn voor de uitzendingen. Het huidige kantoorconcept en de bijbehorende ruimte indeling van het hoofdkantoor wordt aangepast naar een open werkomgeving, die past bij de creatieve activiteiten van de organisatie. Voor een prettig werkklimaat in een open kantoortuin zijn de akoestiek, brandveiligheid en het binnenklimaat van groot belang. Wij ondersteunen hierbij Omroep Brabant als bouwfysisch en installatietechnisch adviseur.

 • Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde
  Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde

  Midden 2023 zal begonnen worden aan de herontwikkeling van de Heilige Antonius Abt Kerk. Deze in 1872 gebouwde kerk staat in het oudste Kerkdorp van de gemeente Meierijstad. Tevens zal in de aangrenzende nieuwbouw een school, (ontwikkeling met Verdi onderwijs) kinderopvang en appartementen gebouwd worden.

 • Vervangende nieuwbouw - Woonzorgcomplex De Kievitshorst - Tilburg
  Vervangende nieuwbouw - Woonzorgcomplex De Kievitshorst - Tilburg

  Stichting De Wever is gestart met de vervangende nieuwbouw voor het bestaande woonzorgcomplex De Kievitshorst aan de Beneluxlaan in Tilburg. Het nieuwe complex wordt een "thuis" voor 120 bewoners met dementie waaronder een woongroep voor bewoners met het syndroom van Korsakov. Ook komt er een hospice dat als een los gebouw op het terrein staat.

Nieuwbouw of renovatieplannen?

Wij staan voor u klaar