Wat doen wij?

Werken bij Klictet

Klictet groeit uit zijn jasje! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. In een inspirerende, up-to-date werkplek is ondertussen voorzien. Kom jij deze plek bezetten?

Wij zijn op zoek naar professionals die het leuk vinden om met onze aansprekende klanten in het onderwijs, de zorg, utiliteitsbouw en woningbouw te werken.  Dagelijks werken we vanuit de Schoenfabriek in Oisterwijk met een groep van ruim twintig gedreven collega’s aan toonaangevende bouwprojecten binnen deze branches in Nederland.

Wij zorgen voor een hoogwaardig woon-, leef- en werkklimaat in gebouwen. Dit vraagt om innovatieve en duurzame installatieconcepten. De behoeften van de eindgebruikers en eigenaren staan hierin altijd centraal. Samen met het ontwerpteam maken we de vertaalslag naar een begrijpelijk (3D) ontwerp. Wij zetten Virtual Reality in om de beleving van onze klanten te vergroten en ondersteunen ze binnen het totale ontwerpproces en de realisatiefase. Ook na oplevering gaan wij verder door ondersteuning in het installatiebeheer en monitoring van het energieverbruik en binnenklimaat.

Wat kunnen wij je bieden?

Wil jij samen met ons een stap extra zetten voor de klant? Dan wacht jou een gevarieerde baan in een ambitieus team met prachtige projecten in opdracht. De sfeer is informeel en er is veel vrijheid en flexibiliteit. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en we stimuleren het volgen van aanvullende opleidingen.

Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze hagelnieuwe huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. Het biedt ons de ruimte voor verdere groei in het realiseren van toekomstbestendige installatie ontwerpen en het borgen van gebouwprestaties.

Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je collega’s staan klaar om je te helpen, want projecten draaien, doen we met z’n allen. Bekijk hier alvast enkele projecten waar we trots op zijn. Benieuwd naar je toekomstige collega's? Klik hier en maak alvast kennis.

 

Sollicitatieformulier

Max. 32,00MB