Kom jij ons team versterken?

Werken bij Klictet

Klictet is het innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Daarom zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team kunnen versterken en samen met ons die stap verder willen zetten.

Wat kunnen wij je bieden?

Een gevarieerde baan in een ambitieus team met prachtige projecten in opdracht.  De sfeer is informeel. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en we stimuleren het volgen van aanvullende opleidingen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris, met net dat beetje extra.

Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je collega’s staan klaar om je te helpen, want projecten doen we met z’n allen. Bekijk hier alvast enkele projecten waar we trots op zijn. Benieuwd naar je toekomstige collega's? Klik hier en neem een kijkje om een beeld te vormen.

 

 

Jezelf ontplooien doe je ook bij ons. In iedere functie, op elk niveau kun je je eigen kansen creëren en grijpen. Om je technische kennis of bijvoorbeeld interne bedrijfsprocessen te optimaliseren neem je deel aan kennissessies die we maandelijks organiseren via onze Klictet Academy.

Interesse? Een curriculum vitae met je motivatie kun je ons toesturen via onderstaand sollicitatie formulier.
Wij gaan graag met jou in gesprek.  

Vacature W-Engineer

Vacature W-Engineer

Kom jij ons team versterken?

Sollicitatieformulier

Max. 10,00MB