Wat doen wij?

Werken bij Klictet

Wij zorgen voor een hoogwaardig woon-, leef- en werkklimaat in gebouwen. Dit vraagt om innovatieve en duurzame installatieconcepten. Altijd staan de behoeften van de eindgebruikers en eigenaren centraal. We zijn het verlengstuk van de architect. We maken de vertaalslag van technische installaties naar een begrijpelijk (3D) ontwerp voor onze klanten. Wij zetten Virtual Reality in om de beleving van onze klanten te vergroten. Tot en met de realisatiefase adviseren en ondersteunen wij hen waar we kunnen. Ook na oplevering gaan wij nog verder door monitoring van de installaties en het energieverbruik. Hierbij maken we gebruik van ons energiemanagementsysteem Klictix.

Klictet is het innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team kunnen versterken en samen met ons die stap verder willen zetten.

Wat kunnen wij je bieden?

Een gevarieerde baan in een ambitieus team met prachtige projecten in opdracht.  De sfeer is informeel. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en we stimuleren het volgen van aanvullende opleidingen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris, met net dat beetje extra.

Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je collega’s staan klaar om je te helpen, want projecten doen we met z’n allen. Bekijk hier alvast enkele projecten waar we trots op zijn. Benieuwd naar je toekomstige collega's? Klik hier en neem een kijkje om een beeld te vormen.

 

 

Vacatures Klictet

Bekijk onze promo over werken bij Klictet

Kom jij ons team versterken?

Sollicitatieformulier

Max. 128,00MB