Wat doen wij?

Werken bij Klictet

Wij zorgen voor een hoogwaardig woon-, leef- en werkklimaat in gebouwen. Dit vraagt om innovatieve en duurzame installatieconcepten. De behoeften van de eindgebruikers en eigenaren staan hierin altijd centraal. Samen met het ontwerpteam maken we de vertaalslag naar een begrijpelijk (3D) ontwerp. Wij zetten Virtual Reality in om de beleving van onze klanten te vergroten en ondersteunen ze binnen het totale ontwerpproces en de realisatiefase. Maar ook na oplevering gaan wij nog verder door ondersteuning in het installatiebeheer en monitoring van het energieverbruik en binnenklimaat. Hierbij maken we gebruik van ons energiemanagementsysteem Klictix.

Klictet is hét innovatieve installatie adviesbureau dat altijd een stap verder gaat. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die ons team kunnen versterken en samen met ons die stap verder willen zetten.

Wat kunnen wij je bieden?

Een gevarieerde baan in een ambitieus team met prachtige projecten in opdracht.  De sfeer is informeel en er is veel vrijheid en flexibiliteit. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en we stimuleren het volgen van aanvullende opleidingen. 

Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je collega’s staan klaar om je te helpen, want projecten draaien, doen we met z’n allen. Bekijk hier alvast enkele projecten waar we trots op zijn. Benieuwd naar je toekomstige collega's? Klik hier en maak alvast kennis.

In iedere functie en op elk niveau kun je je eigen kansen creëren en grijpen. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Jij bepaalt de snelheid van je ontwikkeling. Om je technisch inhoudelijke kennis of de interne bedrijfsprocessen te optimaliseren neem je deel aan kennissessies die we maandelijks organiseren via onze Klictet Academy.

 

Vacatures Klictet

Bekijk onze promo over werken bij Klictet

Kom jij ons team versterken?

Sollicitatieformulier

Max. 128,00MB