Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch

Installatieadvies

Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch gaat een nieuw belevingscentrum bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. 

  • Appèl B.V. - 's-Hertogenbosch
  • Appèl B.V. - 's-Hertogenbosch
  • Qwinq - 's-Hertogenbosch
  • De Twee Snoeken - 's-Hertogenbosch
  • 3.000 m2

Op de nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers gaan zien, proeven en beleven. De begane grond wordt daarom het bruisende hart van het gebouw met een horeca uitstraling die de dienstverlening van Appèl en Markies typeert. Voor de 1.400 medewerkers, die dagelijks op meer dan 400 locaties met passie de catering verzorgen, komen er demonstratie- en opleidingsruimten.

Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van beide bedrijven. De medewerkers zijn het hart van de organisatie en deze willen ze een gezonde, prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Het nieuwe pand zal hier uitstekend aan bijdragen. Zo wordt er bewust geen gasaansluiting aangelegd en wordt het gebouw geklimatiseerd met behulp van een warmtepomp. Tevens krijgt het gebouw 300 zonnepanelen voor eigen energieopwekking, led verlichting en zal gebruik worden  gemaakt van duurzame houtmaterialen. Bij de indeling van het gebouw is rekening gehouden met een hoge mate van flexibiliteit en toekomstbestendigheid.

Het project wordt in bouwteam uitgevoerd en volledig in BIM uitgewerkt. 

Naar verwachting zal medio zomer 2018 de deuren van de nieuwe locatie worden geopend.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

  • Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch
    Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch

    Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch wordt duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond komt een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.

    Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
     

  • Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel
    Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

    Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
    Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te gaan renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en dit resulteert in een kantooromgeving die past bij een dealer van deze omvang.

  • Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek
    Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek

    Gemeente Hilvarenbeek heeft voor de publiekshal, de kantoren en de zolderruimte van het gemeentehuis een nieuw inrichtingsplan opgesteld. Met als doel; meer werkplekken in het huidige gemeentehuis realiseren.