Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch

Installatieadvies

Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een nieuw belevingscentrum laten bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. 

 • Appèl B.V. - 's-Hertogenbosch
 • Appèl B.V. - 's-Hertogenbosch
 • Qwinq - 's-Hertogenbosch
 • De Twee Snoeken - 's-Hertogenbosch
 • 3.000 m2

Op de nieuwe locatie kunnen huidige en potentiële opdrachtgevers gaan zien, proeven en beleven. De begane grond is het bruisende hart van het gebouw met een horeca uitstraling die de dienstverlening van Appèl en Markies typeert. Voor de 1.400 medewerkers, die dagelijks op meer dan 400 locaties met passie de catering verzorgen, komen er demonstratie- en opleidingsruimten.

Duurzaamheid en vitaliteit zijn belangrijke speerpunten in de bedrijfsvoering van beide bedrijven. De medewerkers zijn het hart van de organisatie en deze willen ze een gezonde, prettige en inspirerende werkomgeving bieden. Het nieuwe pand draagt hier uitstekend aan bij. Zo is er bewust geen gasaansluiting aangelegd en is het gebouw geklimatiseerd met behulp van een warmtepomp. Het gebouw heeft 300 zonnepanelen voor eigen energieopwekking, led verlichting en er is gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen. Bij de indeling van het gebouw is rekening gehouden met een hoge mate van flexibiliteit en toekomstbestendigheid.

Het project is in bouwteam uitgevoerd en volledig in BIM uitgewerkt. 

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch
  Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch

  Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch is duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond is een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.

  Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
   

 • Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel
  Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

  Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
  Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en uitwerken.

 • Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek
  Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek

  Gemeente Hilvarenbeek heeft voor de publiekshal, de kantoren en de zolderruimte van het gemeentehuis een nieuw inrichtingsplan opgesteld. Met als doel; meer werkplekken in het huidige gemeentehuis realiseren.