Renovatie kantoor Bas Trucks - Veghel

Installatieadvies

Met een aanbod van 1500 gebruikte voertuigen is Bas Trucks Europa’s grootste truck en trailer dealer.
Het huidige kantoor van Bas Trucks voldeed niet meer aan de laatste wensen en eisen en daarom is er besloten om het kantoor grondig te gaan renoveren. Samen met alle betrokken partners zijn we de plannen gaan vormgeven en dit resulteert in een kantooromgeving die past bij een dealer van deze omvang.

 • Bas Trucks - Veghel
 • Vogels Bouwmanagement - Tilburg
 • Bouwmanagement en ontwerp door Vogels Bouwmanagement - Tilburg
 • 3.500 m2

De renovatie omvang van dit project maakt het zowel complex als uitdagend. Aan de achterzijde wordt een volledig nieuwe kelder gerealiseerd. Op de begane grond vindt uitbreiding plaats van het experience centre en op de verdiepingen worden de kantoren grondig gerenoveerd. Behalve de inpandige werkzaamheden is ook het ontwerp van de ondergrondse infrastructuur opgezet.

De uitvoering is inmiddels in volle gang en naar verwachting zal het pand rond de zomer van 2018 worden opgeleverd.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg
  Nieuwe kantooromgeving Jan Wierhof - Tilburg

  GGz Breburg is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Midden- en West-Brabant met een breed zorgaanbod. Jan Wierhof is een van de vele locaties van GGz Breburg.
  Vanuit de wens van de opdrachtgever, om de ondersteunende afdelingen in de directe nabijheid van het primaire proces te huisvesten, is besloten om de bestaande kantoordelen (gebouw 6, 7 en 8) aan de locatie Jan Wierhof in Tilburg te renoveren en geschikt te maken voor een modern kantoorconcept.

 • Nieuwbouw Praxis - Bergen op Zoom
  Nieuwbouw Praxis - Bergen op Zoom

  De Praxis Bergen op Zoom is in oktober 2016 verhuisd van de Konijnenbergweg naar het geheel nieuwe winkelcomplex “De Zeeland” aan de Burg. Van Laarstraat in Bergen op Zoom.

  Belangrijke aspecten voor de opdrachtgever waren veiligheid, geluid, functionaliteit en comfort.

 • Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven
  Nieuwbouw kantoor en bedrijfsgebouw De Leeuwerik - Eindhoven

  De Leeuwerik is een full-service bedrijf in constructief en decoratief plaatmateriaal met een hoofdvestiging in Eindhoven.
  De wens van de eigenaren van De Leeuwerik was zeer duurzame nieuwbouw.