Klictet

Installatie adviesbureau Kaatsheuvel

Voor uw school, hotel, kantoorgebouw of appartementencomplex in Kaatsheuvel wilt u de beste installaties hebben. Want een goed en gezond binnenklimaat is van groot belang. Kies daarom voor een installatieadviesbureau met veel ervaring en een brede expertise: Klictet.

Installatietechniek Kaatsheuvel

Bij Klictet kunt u terecht voor advies over alle denkbare installaties in uw pand. Licht, geluid, warmte en koeling: het heeft allemaal te maken met een prettig binnenklimaat. Daarom denkt uw adviseur van Klictet met u mee. Hij of zij zorgt ervoor dat uw installaties duurzaam zijn en optimaal comfort bieden aan uw gebruikers – tegen zo laag mogelijke kosten!

Moderne technieken

Om een gedegen advies te geven over uw pand in Kaatsheuvel heeft ons installatieadviesbureau de beschikking over de modernste technieken. Bijvoorbeeld 3D-technieken. In sommige gevallen ‘bouwen’ we het hele gebouw al door middel van BIM-technieken. Maar ook na het opleveren van uw installaties in Kaatsheuvel kan Klictet u met moderne middelen van dienst zijn. Bijvoorbeeld door Ggebouwmonitoring van energie en binnenklimaat.

Uw installatie adviesbureau

Klictet is hét installatieadviesbureau voor Kaatsheuvel. Of uw pand nu een woonfunctie heeft of kantoren herbergt: voor een advies over de beste installaties voor uw specifieke situatie is Klictet een betrouwbare en ervaren partner. Maak dus vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons installatieadviesbureau. We vertellen u graag alles over onze expertise en dienstverlening.

Klictet staat voor

Onze kernwaarden

 • Flexibel
 • Innovatief
 • Creatief
 • Praktisch
 • Proactief
 • Flexibel

  Wij zijn makkelijk in de omgang, attent, goed bereikbaar als u ons nodig heeft en leveren altijd maatwerkadvies.

 • Innovatief

  We houden de nieuwste ontwikkelingen bij, zodat we altijd de best mogelijke oplossing tegen een optimale prijs-waardeverhouding leveren.

 • Creatief

  We denken niet in standaard oplossingen, maar zoeken in ons streven naar het allerbeste onafhankelijke advies, ook buiten de gebaande paden. We willen het onmogelijke mogelijk maken.

 • Praktisch

  Techniek hoeft niet ingewikkeld te zijn. We maken het graag praktisch en begrijpelijk, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

 • Proactief

  We zetten graag een stap extra en laten problemen nooit liggen, maar pakken ze werkelijk op. We vragen door om tot de kern te komen en een oplossing te bieden voor de lange termijn. 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op

Team-Adviseurs_vierkant.png