Installatieadvies en beheer, geïnspireerd op uw patiënten, cliënten en medewerkers

Een optimale omgeving om de beste gezondheidszorg te verlenen

De beste zorg verlenen, daar draait het om in uw gebouw. Wij zorgen dat de techniek u hierin ondersteunt en creëren de ideale omgeving voor uw patiënten, cliënten en medewerkers.

Standaard oplossingen die in uw gebouw moeilijk realiseerbaar en inefficiënt blijken, dat is het laatste wat u wilt. Daarom doen wij altijd een stap extra en investeren we tijd in het écht leren kennen van uw organisatie. Zo komen we tot het best passende installatieadvies voor uw gebouw.

Wat voor u ook van belang is, wij vinden binnen uw budget de beste toepassing voor uw zorgomgeving. Of u nu in iedere ruimte afzonderlijk het klimaat wilt regelen of heel snel de binnentemperatuur moet kunnen veranderen. Of u nu specifieke oplossingen zoekt voor veiligheid of zorgtechnologie of kampt met een legionellaprobleem.

 • Zorgtechnologie

  Zorgtechnologie

  Wat heeft u nodig om uw werk beter te doen? Dat is altijd onze eerste vraag. In zorgtechnologie kan veel, maar dat wil niet zeggen dat het ook allemaal nodig is. Wij ontwerpen voor u een gebruiksvriendelijk, flexibel en toekomstbestendig systeem dat uw werk makkelijker en veiliger maakt. Zo betaalt u nooit teveel en voegt u, waar nodig, later eenvoudig functionaliteiten toe.

 • Comfort

  Comfort

  Licht, akoestiek, temperatuur, luchtvochtigheid, veiligheid… al deze factoren hebben invloed op hoe uw medewerkers, patiënten, cliënten en bezoekers zich voelen. De omstandigheden optimaal afstemmen op hun behoeften zorgt voor meer rust en veiligheid, sneller herstel, groter werkplezier en lager verzuim. Technisch is bijna alles mogelijk, het gaat om de juiste balans. Wij vinden die balans voor u.

 • Maatwerk

  Maatwerk

  Elk gebouw is anders en ook de behoeften van gebruikers verschillen. Daarom willen we uw organisatie en de mensen die uw gebouw dagelijks gebruiken écht leren kennen. Door een dag mee te lopen met uw medewerkers en goed te luisteren en te observeren, leren we wat wel en niet goed werkt. Zo leveren we altijd maatwerk en onderbouwen we ons advies tot in de details.

Peer Wolkers
Peer Wolkers,
OMNI Architecten - Schijndel

We vinden elkaar in het streven naar een prettig gebouw met een hoog woon- en leefcomfort, waarmee de opdrachtgever het meest gediend is".

Een kleine greep uit onze projecten

 • Nieuwbouw Woonzorgcentrum Eikenhuys - Berkel-Enschot
  Nieuwbouw Woonzorgcentrum Eikenhuys - Berkel-Enschot

  Nabij Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot, wordt een woonzorgcentrum gebouwd voor dementerende ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Eikenhuys is de eerste locatie van De Wever buiten de stadsgrenzen van Tilburg. Het totale plan voorziet in 52 PG- zorgappartementen, 7 logeerkamers, grand café,
  dagbesteding en ondersteunende diensten. Het totale Bruto Vloer Oppervlak zal ca. 6.000 m2 bedragen.

 • Herontwikkeling Het Parkhuis Dordrecht
  Herontwikkeling Het Parkhuis Dordrecht

  De herontwikkeling bestaat uit een grootschalige nieuwbouw van de hoofdlocatie van Het Parkhuis, gelegen aan de Haaswijkweg Oost in Dordrecht. Een deel van de huidige bebouwing wordt gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw. In de nieuwbouw komen 108 nieuwe wooneenheden waarmee Het Parkhuis een veilige omgeving voor 108 psychogeriatrische bewoners en jong dementerende gaat creëren.

 • Nieuwbouw Woon-Zorgcomplex Het Hoge Veer - Geertruidenberg
  Nieuwbouw Woon-Zorgcomplex Het Hoge Veer - Geertruidenberg

  Het "oude" Hoge Veer Complex in Raamsdonksveer dateert uit de jaren 70 en voldoet niet meer aan nieuwste visie en wensen van de zorginstelling. Om invulling te geven aan de visie van de zorgorganisatie is een nieuwbouwplan ontwikkelt. Er is gekozen voor nieuwbouw op een prachtige locatie aan het Koninginnebastion in Geertruidenberg. 

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Meer weten over installatieadvies en beheer?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

thumbnail_Team-Adviseurs_vierkant SEPTEMBER 2020.JPG