Slim en efficiënt beheer en onderhoud van de installaties van uw gebouw

Verhoog de waarde van uw vastgoed en verlaag uw exploitatiekosten

Functioneren uw installaties wel optimaal? Of kunt u energie- en onderhoudskosten besparen en meer comfort, veiligheid en een beter binnenklimaat realiseren?

Wij nemen u desgewenst alles rondom onderhoudsmanagement, technisch beheer en gebouwmonitoring uit handen. We behartigen uw belangen bij het aanbesteden van jaarlijks onderhoud en contractbeheer en zorgen ervoor dat u verzekerd kunt zijn van een betrouwbare 24-uursservice voor storingen.

Met ons gebouwmonitoringssysteem Klictix maken we slim gebruik van Big Data en monitoren we de voorzieningen in uw gebouw dag en nacht. Zo zoeken we continu het optimum tussen comfort en energieverbruik. U bespaart tijd en we zorgen voor een structurele comfortverbetering in uw gebouw(en).

 

 

Energie-audit (EED)
Energie-audit (EED)

De EED Energie-audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel ervan is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen. De energie-audit geeft een gedetailleerd overzicht van alle energiestromen binnen de onderneming. Ook geeft de audit inzicht in de mogelijke besparingsmaatregelen en de te verwachten effecten daarvan.

Energie Prestatie Advies
Energie Prestatie Advies

Door de stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverbetering staat energiebesparing hoog op de politieke- en maatschappelijke agenda. Mede hierdoor is de EU-richtlijn “Energie Performance of Building Directive” geïmplementeerd.

Meer weten over installatiebeheer?

Wij staan voor u klaar.