Een optimaal klimaat, overal in uw sportcentrum, vakantiepark of theater

Een flexibel binnenklimaat in recreatieve gebouwen

De verschillende ruimtes in uw sportcentrum, vakantiepark of theater worden heel verschillend gebruikt. Wij zorgen er met flexibele installaties voor dat u binnenklimaat, licht, geluid en veiligheid in alle omstandigheden optimaal kunt regelen.

Het klimaat in een sportcentrum is totaal anders dan in een vakantiepark of theater. Toch is er een overeenkomst: de ruimtes in recreatieve gebouwen worden op verschillende momenten heel verschillend gebruikt. Een ruimte in uw gebouw kan het ene moment leeg zijn en het volgende moment vol met mensen.

De installaties in zulke gebouwen moeten dus optimaal flexibel zijn, zodat het klimaat, het licht, de ICT en de beveiliging supersnel kunnen meebewegen met het gebruik. Wij geven u graag advies, helemaal toegespitst op uw gebouw, gebruikers en budget.

 • Ontspannen

  Ontspannen

  Voor ontspanning is een comfortabel gebouw essentieel. Alleen in ruimtes met een goede temperatuur, voldoende frisse lucht, de juiste verlichting en een fijn geluidsniveau komen gebruikers volledig tot rust. Ook ICT en beveiliging staan in dienst van een prettig verblijf van uw gasten. Of u nu een sportcentrum heeft, of een theater, wij adviseren u graag over de ideale installatie voor uw gebouw en gebruikers. 

 • Beleven

  Beleven

  Verlichting, geluid en temperatuur spelen een belangrijke rol in de beleving van bijvoorbeeld een theater of restaurant. Maar ook het gebruik van de ruimte maakt veel verschil. Een vergadering of congres vraagt om andere WIFI-toegang of verlichting dan een gezellig avondje uit. Met een flexibele installatie geeft u uw bezoekers altijd een optimale beleving, of ze zich nu komen ontspannen of inspannen.

 • Actief

  Actief

  In ruimtes waar actief gesport of bewogen wordt is het binnenklimaat extra belangrijk. De temperatuur en de luchtvochtigheid moeten passen bij de activiteit, zodat mensen hun ontwikkelde warmte goed kunnen afgeven. Dat is niet alleen prettig, maar ook belangrijk voor de gezondheid. De verlichting draagt eveneens bij aan het comfort en kan activiteit zelfs stimuleren. Wij geven u hierin graag advies voor uw gebouw.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel
  Herontwikkeling Vakantiepark Duinlust - Kaatsheuvel

  Vakantiepark Duinlust bevindt zich in Kaatsheuvel midden in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
  Een vakantiepark in een prachtig natuurgebied en op 2 kilometer afstand van het bekende Attractiepark De Efteling. Een ideale locatie om een geweldige vakantie te beleven.

 • Nieuwbouw Tribunegebouw Hockeyclub - Den Bosch
  Nieuwbouw Tribunegebouw Hockeyclub - Den Bosch

  Het tribunegebouw bestaat uit diverse kleedkamers en spelersruimten, maar ook artsen, fysio en fitnessruimten, ontvangstruimten, kinderopvang en nog veel meer. 
  Een compleet gebouw waarmee HCDB haar ambities als beste hockeyclub van Nederland kan waarmaken. 

 • Renovatie en uitbreiding Museum Jan Cunen - Oss
  Renovatie en uitbreiding Museum Jan Cunen - Oss

  Museum Jan Cunen is gehuisvest in een monumentale villa, gelegen aan de Molenstraat 65 in Oss. De villa is gebouwd in 1888, waarna in diverse fases aanpassingen en uitbreidingen hebben plaatsgevonden. Gesticht in 1935 als een museum voor stad en streek heeft Museum Jan Cunen zich vooral vanaf de jaren negentig ontwikkeld tot een dynamisch museum met een sterke, heldere profilering gericht op hedendaagse- en negentiende-eeuwse kunst, met educatie als speerpunt.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Functioneren uw installaties wel optimaal? Of kunt u energie- en onderhoudskosten besparen en meer comfort, veiligheid en een beter binnenklimaat realiseren?

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Meer weten over installatieadvies en beheer?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

Team-Adviseurs_vierkant.png