Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP)

Net zoals alles in het leven heeft uw pand onderhoud nodig. Daarvoor is een meerjarenonderhoudsplan nodig, zodat u weet hoeveel geld u de komende jaren moet reserveren voor het onderhoud. Sterker nog: voor uw accountant is het een noodzakelijk onderdeel van uw financieel jaarverslag. Bij Klictet hebben we alle kennis en expertise in huis om uw meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

Meerjarenonderhoudsplannen voor uw hele pand

Bij Klictet kunnen wij een MJOP voor u opstellen voor alle denkbare gebouwgebonden installaties. Wilt u ook een bouwkundig MJOP? Dan kan onze vaste partner op dit gebied u daarbij van dienst zijn. Om uw meerjarenonderhoudsplan te kunnen opstellen, hebben wij de gegevens over uw pand nodig en maken we een inspectieronde door uw pand om vast te stellen of de componenten die worden benoemd, ook daadwerkelijk aanwezig zijn.

Conditiemeting

Een meerjarenonderhoudsplan geeft een reële inschatting op basis van theoretische gegevens. Maar het kan zomaar zijn dat delen van uw installaties eerder of juist later dan de theoretische levensduur aan vervanging toe zijn. Daarom kunnen we voor u de budgetreservering in het meerjarenonderhoudsplan omzetten in een concreet plan van aanpak. Daarvoor maken we eerst een conditiemeting van uw pand. Dat doen we aan de hand van de NEN-norm 2767, zodat u weet dat de rapportage aan alle eisen voldoet. Ook worden tijdens de conditiemeting gebreken geïnventariseerd die, wanneer ze worden hersteld, de conditie van uw pand kunnen verbeteren.

 • Flexibel
 • Innovatief
 • Creatief
 • Praktisch
 • Proactief
 • Flexibel

  Wij zijn makkelijk in de omgang, attent, goed bereikbaar als u ons nodig heeft en leveren altijd maatwerkadvies.

 • Innovatief

  We houden de nieuwste ontwikkelingen bij, zodat we altijd de best mogelijke oplossing tegen een optimale prijs-waardeverhouding leveren.

 • Creatief

  We denken niet in standaard oplossingen, maar zoeken in ons streven naar het allerbeste onafhankelijke advies, ook buiten de gebaande paden. We willen het onmogelijke mogelijk maken.

 • Praktisch

  Techniek hoeft niet ingewikkeld te zijn. We maken het graag praktisch en begrijpelijk, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

 • Proactief

  We zetten graag een stap extra en laten problemen nooit liggen, maar pakken ze werkelijk op. We vragen door om tot de kern te komen en een oplossing te bieden voor de lange termijn. 

Meer informatie?

Neem contact met ons op

thumbnail_Team-Adviseurs_vierkant SEPTEMBER 2020.JPG