Maatwerkadvies voor duurzame gebouwen met hoog comfort en lage kosten

Realiseer uw duurzaamheidsdoelstellingen, ook in het gebruik

Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Wij kijken daarbij verder dan de standaard oplossingen en helpen u om, binnen uw budget, de verwachtingen van uw gebruikers te overtreffen.  

Bij het ontwerp van uw duurzame installaties kijken we naar materialisatie en de initiële investering- en exploitatiekosten voor de langere termijn (Total Cost of Ownership). Doordat we vervolgens na oplevering blijven monitoren realiseren we een zo duurzaam en energiezuinig mogelijk gebouw, met een optimaal comfort en tegen de best mogelijke financiële randvoorwaarden. Gedurende de hele levensduur van uw gebouw.

Wij zijn gecertificeerd en door de DGBC erkend als BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers kunnen en mogen ondersteunen bij het certificeren van de duurzaamheidsprestatie van nieuwe gebouwen en grootschalige renovaties.

Ook voor het opstellen van BENG berekeningen voor omgevingsvergunningen en energielabels bij nieuwbouw volgens de bepalingsmethode NTA-8800, en voor het opstellen van Energielabels voor bestaande utiliteitsgebouwen, zijn wij gecertificeerd en kunnen wij u volledig ontzorgen. 

           

 

Energie Prestatie Advies
Energie Prestatie Advies

Door de stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverbetering staat energiebesparing hoog op de politieke- en maatschappelijke agenda. Mede hierdoor is de EU-richtlijn “Energie Performance of Building Directive” geïmplementeerd.

EED Energie-audit
EED Energie-audit

De EED Energie-audit is een verplichting die voortkomt uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel ervan is om bedrijven en instellingen bewust te maken van hun energieverbruik én van de mogelijkheden om energie te besparen en te verduurzamen. De energie-audit geeft een gedetailleerd overzicht van alle energiestromen binnen de onderneming. Ook geeft de audit inzicht in de mogelijke besparingsmaatregelen en de te verwachten effecten daarvan.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

thumbnail_Team-Adviseurs-breed SEPTEMBER 2020.JPG