Maatwerkadvies voor duurzame gebouwen met hoog comfort en lage kosten

Realiseer uw duurzaamheidsdoelstellingen, ook in het gebruik

Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Wij kijken daarbij verder dan de standaard oplossingen en helpen u om, binnen uw budget, de verwachtingen van uw gebruikers te overtreffen.  

Bij het ontwerp van uw duurzame installaties kijken we naar materialisatie en de initiële investering- en exploitatiekosten voor de langere termijn (Total Cost of Ownership). Doordat we vervolgens na oplevering blijven monitoren realiseren we een zo duurzaam en energiezuinig mogelijk gebouw, met een optimaal comfort en tegen de best mogelijke financiële randvoorwaarden. Gedurende de hele levensduur van uw gebouw.

Wij zijn gecertificeerd en door de DGBC erkend als BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers kunnen en mogen ondersteunen bij het certificeren van de duurzaamheidsprestatie van nieuwe gebouwen en grootschalige renovaties.

Ook voor het opstellen van Energielabels voor bestaande uitiliteitsgebouwen zijn wij gecertificeerd en kunnen wij u volledig ontzorgen.

         

Energie Prestatie Advies
Energie Prestatie Advies

Door de stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverbetering staat energiebesparing hoog op de politieke- en maatschappelijke agenda. Mede hierdoor is de EU-richtlijn “Energie Performance of Building Directive” geïmplementeerd.

Energie-audit (EED)
Energie-audit (EED)

In 2012 is de Europese Energie-Efficiency Richtlijn vastgesteld (ook wel EED genoemd). Deze richtlijn moet de in 2007 afgesproken Europese doelstelling van een 20% lager energieverbruik in 2020 helpen realiseren.

 

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

Team-Adviseurs-breed2.png