Maatwerkadvies voor duurzame gebouwen met hoog comfort en lage kosten

Realiseer uw duurzaamheidsdoelstellingen, ook in het gebruik

Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Wij kijken daarbij verder dan de standaard oplossingen en helpen u om, binnen uw budget, de verwachtingen van uw gebruikers te overtreffen.  

Bij het ontwerp van uw duurzame installaties kijken we naar materialisatie en de initiële investering- en exploitatiekosten voor de langere termijn (Total Cost of Ownership). Doordat we vervolgens na oplevering blijven monitoren realiseren we een zo duurzaam en energiezuinig mogelijk gebouw, met een optimaal comfort en tegen de best mogelijke financiële randvoorwaarden. Gedurende de hele levensduur van uw gebouw.

Wij zijn gecertificeerd en door de DGBC erkend als BREEAM-NL Expert Nieuwbouw en Renovatie. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers kunnen en mogen ondersteunen bij het certificeren van de duurzaamheidsprestatie van nieuwe gebouwen en grootschalige renovaties.

Ook voor het opstellen van Energielabels voor bestaande uitiliteitsgebouwen zijn wij gecertificeerd en kunnen wij u volledig ontzorgen.

         

Energie Prestatie Advies
Energie Prestatie Advies

Door de stijgende energieprijzen en de aandacht voor klimaatverbetering staat energiebesparing hoog op de politieke- en maatschappelijke agenda. Mede hierdoor is de EU-richtlijn “Energie Performance of Building Directive” geïmplementeerd.

Energie-audit (EED)
Energie-audit (EED)

In 2012 heeft het Europees Parlement (EP) de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) vastgesteld Daarin stelt het EP zich ten doel om in 2020 in heel Europa 20% minder energie te verbruiken. De richtlijn geldt voor zowel lidstaten als bedrijven.

Verduurzamen Gemeentelijk Vastgoed
Verduurzamen Gemeentelijk Vastgoed

Kantoorhuisvesting dient in de komende jaren aan steeds strengere eisen te voldoen. Zo geldt in 2023 de wettelijke verplichting dat kantoorhuisvesting minimaal aan energielabel C moet voldoen en dat het energieverbruik in 2050 maximaal 50 kWh per m² mag bedragen.
Ook het gemeentelijk vastgoed, zoals gemeentehuizen en andere gemeentelijke gebouwen, dient hieraan te voldoen.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

Team-Klictet-Installatie Adviseurs.jpg