Installatieadvies en beheer voor een optimaal binnenklimaat en maximaal comfort

Installatieadvies voor comfortabel, duurzaam en veilig wonen

Met ons maatwerkadvies over de installaties in de woning die u (ver)bouwt, realiseert u een optimaal, duurzaam binnenklimaat. U vergroot het comfort en de veiligheid en bespaart tegelijkertijd op de energiekosten.

Elk woningbouwproject heeft andere installatie-eisen. Of het nu gaat om de transformatie van kantoren naar woningen, meerdere woningen met al dan niet een maatschappelijke functie of een particuliere villa: uw project vraagt om maatwerkadvies.

We verdiepen ons in wat u of de bewoner wenst, kijken verder dan de standaard oplossingen en werken met simulaties. Zo vinden we binnen uw budget altijd de ideale mix van toepassingen voor uw woning(en). Zoals de juiste combinatie van domotica, die bijdragen aan gemak, comfort en veiligheid. Voor nu én voor later.

 • Comfort

  Comfort

  Door ventilatie, temperatuur en licht af te stemmen op het gebruik van uw woning(en), verbetert het comfort én bespaart u op de energierekening. Hiervoor gebruiken we steeds vaker sensoren die het klimaat en het gebruik in ruimtes meten. Zo wordt het comfort en het energieverbruik constant gemonitord. Technisch kan er veel, maar niet alle toepassingen zijn altijd nodig. Wij vinden de juiste balans voor u.

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde. Wij beschikken over de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Omdat u de echte besparing realiseert in het gebruik, simuleren we verschillende bouwkundige en technische scenario’s én het gebruik van uw woning. Zo bereikt u bijvoorbeeld Nul op de meter, mét behoud van comfort. 

 • Gemak en veiligheid

  Gemak en veiligheid

  Temperatuur, verlichting, geluid, zonwering, het sluiten van ramen en deuren… met domotica kunt u tegenwoordig alles eenvoudig thuis en op afstand regelen. Een koppeling van de huisautomatisering met het klimaatsysteem houdt daarbij ook altijd het binnenklimaat op peil. Veel is mogelijk, maar het gaat erom wat u nodig heeft en prettig vindt in het dagelijks gebruik. Wij adviseren u graag.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde
  Herontwikkeling Heilige Antonius Abt Kerk en nieuwbouw IKC en appartementen – Eerde

  Midden 2023 zal begonnen worden aan de herontwikkeling van de Heilige Antonius Abt Kerk. Deze in 1872 gebouwde kerk staat in het oudste Kerkdorp van de gemeente Meierijstad. Tevens zal in de aangrenzende nieuwbouw een school, (ontwikkeling met Verdi onderwijs) kinderopvang en appartementen gebouwd worden.

 • Renovatie Ald Weishoês - Venlo
  Renovatie Ald Weishoês - Venlo

  Het Ald Weishoês (Oude Weeshuis) is een vroeg-17e-eeuws rijksmonument, midden in het hart van Venlo. Het gebouw telt bijna 3.000 m2 vloeroppervlak en was toe aan een grondige renovatie. Onze opdrachtgever Antares heeft ons gevraagd het installatieadvies te verzorgen omtrent de verduurzaming en inpassing van de technische installaties voor dit prachtige monumentale gebouw.

 • Herontwikkeling NRE terrein - Eindhoven
  Herontwikkeling NRE terrein Eindhoven

  Het project "Made by NRE" omvat vier gebouwen met verschillende gebruiksfuncties. Zowel wonen, werken als recreëren worden hierin vertegenwoordigd. Het plan vormt de sluitsteen in de herontwikkeling van het NRE terrein in Eindhoven. Er ontstaat hiermee een dynamisch en divers stukje stad.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Meer weten over installatieadvies en beheer?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

thumbnail_Team-Adviseurs_vierkant SEPTEMBER 2020.JPG