Installatieadvies en beheer voor een optimaal binnenklimaat en maximaal comfort

Installatieadvies voor comfortabel, duurzaam en veilig wonen

Met ons maatwerkadvies over de installaties in de woning die u (ver)bouwt, realiseert u een optimaal, duurzaam binnenklimaat. U vergroot het comfort en de veiligheid en bespaart tegelijkertijd op de energiekosten.

Elk woningbouwproject heeft andere installatie-eisen. Of het nu gaat om de transformatie van kantoren naar woningen, meerdere woningen met al dan niet een maatschappelijke functie of een particuliere villa: uw project vraagt om maatwerkadvies.

We verdiepen ons in wat u of de bewoner wenst, kijken verder dan de standaard oplossingen en werken met simulaties. Zo vinden we binnen uw budget altijd de ideale mix van toepassingen voor uw woning(en). Zoals de juiste combinatie van domotica, die bijdragen aan gemak, comfort en veiligheid. Voor nu én voor later.

 • Comfort

  Comfort

  Door ventilatie, temperatuur en licht af te stemmen op het gebruik van uw woning(en), verbetert het comfort én bespaart u op de energierekening. Hiervoor gebruiken we steeds vaker sensoren die het klimaat en het gebruik in ruimtes meten. Zo wordt het comfort en het energieverbruik constant gemonitord. Technisch kan er veel, maar niet alle toepassingen zijn altijd nodig. Wij vinden de juiste balans voor u.

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde. Wij beschikken over de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Omdat u de echte besparing realiseert in het gebruik, simuleren we verschillende bouwkundige en technische scenario’s én het gebruik van uw woning. Zo bereikt u bijvoorbeeld Nul op de meter, mét behoud van comfort. 

 • Gemak en veiligheid

  Gemak en veiligheid

  Temperatuur, verlichting, geluid, zonwering, het sluiten van ramen en deuren… met domotica kunt u tegenwoordig alles eenvoudig thuis en op afstand regelen. Een koppeling van de huisautomatisering met het klimaatsysteem houdt daarbij ook altijd het binnenklimaat op peil. Veel is mogelijk, maar het gaat erom wat u nodig heeft en prettig vindt in het dagelijks gebruik. Wij adviseren u graag.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk
  Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk

  Waar voorheen het scholencomplex Walewyc Mavo stond, zijn nu twee appartementencomplexen van totaal 80 wooneenheden gerealiseerd.

 • Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch
  Transformatie Schubertsingel 32 - Den Bosch

  Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch is duurzaam getransformeerd tot een gebouw met 3 lagen appartementen en 2 nieuwe bouwlagen met koopappartementen als optopping. Op de begane grond is een groot mondcentrum van circa duizend vierkante meter, inclusief tandartspraktijk.

  Het voorheen gesloten kantoor karakter maakt plaats voor een riante woonomgeving met veel licht en buitenruimte.
   

 • Nieuwbouw 96 zorgwoningen wijk Zuidlanden - Leeuwarden
  Nieuwbouw 96 zorgwoningen wijk Zuidlanden - Leeuwarden

  Initiatiefnemer Noorderbreedte gaat op haar locatie Zuidlanden in het Friese nieuwbouwdorpje Goutum nieuwbouw ontwikkelen en realiseren ten behoeve van huisvesting van haar cliënten met psychogeriatrische problematiek.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Meer weten over installatieadvies en beheer?

Onze adviseurs staan voor u klaar.

thumbnail_Team-Adviseurs_vierkant SEPTEMBER 2020.JPG