Installatieadvies en beheer voor een slimmer, duurzamer en flexibeler kantoorgebouw

Een beter gebouw en een hogere marktwaarde van uw vastgoed

Met de juiste installatietechnische oplossingen wordt uw gebouw duurzamer, flexibeler in het gebruik en comfortabeler om in te werken. Het resultaat: tevreden gebruikers, lagere kosten en meer waarde.

Elk gebouw is anders en ook de behoeften van gebruikers verschillen. Daarom is ons installatieadvies altijd maatwerk, afgestemd op uw behoeften en het specifieke gebruik van uw gebouw. Binnen uw budget vinden we slimme en innovatieve oplossingen voor een duurzaam, comfortabel en waardevast kantoorgebouw.

We ontwerpen de installaties voor luchtkwaliteit, temperatuur, licht, ICT en beveiliging altijd flexibel. Zo kunnen ze meebewegen met de veranderende functies en behoeften in uw gebouw. De techniek is immers constant in beweging, net als uw bedrijf!

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of een ander duurzaamheidslabel, wij beschikken over de kennis, kunde en certificeringen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Duurzaamheid omvat meer dan de juiste keuzes maken in de ontwerpfase. Slimme sensoren meten, na oplevering, de prestaties van uw gebouw en zorgen continu voor een prettig comfort en laag energieverbruik.

 • Comfort

  Comfort

  Een goed binnenklimaat zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim. Door luchtkwaliteit, temperatuur, licht en akoestiek af te stemmen op het gebruik van uw gebouw, verbeteren de prestaties van uw medewerkers en bespaart u op de energierekening. Met een slim gebouwmonitoringssysteem volgt u de voorzieningen in uw gebouw dag en nacht en kunnen storingen direct verholpen worden.

 • Het Nieuwe Werken

  Het Nieuwe Werken

  We werken steeds minder op vaste tijden en plekken. Vanzelfsprekend moet de techniek zorgen dat uw medewerkers altijd en overal hun werk kunnen doen. Idealiter passen de werk- en vergaderruimtes in uw gebouw zich ook continu aan het gebruik aan. Technisch is bijna alles mogelijk, maar het moet ook in balans zijn met comfort en energieverbruik. Wij vinden die balans, binnen uw budget.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Herbestemming Agio sigarenfabriek naar dierenkliniek - Duizel
  Herbestemming Agio sigarenfabriek naar dierenkliniek - Duizel

  Op de plaats in Duizel waar lange tijd sigaren zijn gemaakt, worden in de toekomst dieren verzorgd en genezen. De oude Agio sigarenfabriek in Duizel bestaat sinds 1904 en heeft na, verhuizing naar nieuwbouw in 2015, geen bestemming meer. Na een periode van onderzoek over wat de toekomstmogelijkheden zijn voor de oude fabriek, is in 2020 een samenwerking ontstaan met AniCura Dierenkliniek uit Eersel. Dit van oorsprong Scandinavisch bedrijf is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van dierenzorg. Zij gaan hun intrede doen in dit monumentale fabriekspand.

   

 • Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch
  Nieuwbouw duurzaam belevingscentrum Appèl - Den Bosch

  Familiebedrijf Appèl B.V. uit ’s-Hertogenbosch heeft een nieuw belevingscentrum laten bouwen aan de A2, naast de Rosmalense Plas. Medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar en dochteronderneming Markies Catering, kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. 

 • Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond
  Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond

  Schunk Xycarb Technology is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geïntegreerde pakketten voor geavanceerde technische keramische producten en aanverwante diensten. De Nederlandse vestiging in Helmond heeft een nieuw internationaal hoofdkantoor met productiefaciliteiten gebouwd.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

thumbnail_Team-Adviseurs-breed SEPTEMBER 2020.JPG