Installatieadvies en beheer voor een slimmer, duurzamer en flexibeler kantoorgebouw

Een beter gebouw en een hogere marktwaarde van uw vastgoed

Met de juiste installatietechnische oplossingen wordt uw gebouw duurzamer, flexibeler in het gebruik en comfortabeler om in te werken. Het resultaat: tevreden gebruikers, lagere kosten en meer waarde.

Elk gebouw is anders en ook de behoeften van gebruikers verschillen. Daarom is ons installatieadvies altijd maatwerk, afgestemd op uw behoeften en het specifieke gebruik van uw gebouw. Binnen uw budget vinden we slimme en innovatieve oplossingen voor een duurzaam, comfortabel en waardevast kantoorgebouw.

We ontwerpen de installaties voor luchtkwaliteit, temperatuur, licht, ICT en beveiliging altijd flexibel. Zo kunnen ze meebewegen met de veranderende functies en behoeften in uw gebouw. De techniek is immers constant in beweging, net als uw bedrijf!

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of een ander duurzaamheidslabel, wij beschikken over de kennis, kunde en certificeringen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Duurzaamheid omvat meer dan de juiste keuzes maken in de ontwerpfase. Slimme sensoren meten, na oplevering, de prestaties van uw gebouw en zorgen continu voor een prettig comfort en laag energieverbruik.

 • Comfort

  Comfort

  Een goed binnenklimaat zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim. Door luchtkwaliteit, temperatuur, licht en akoestiek af te stemmen op het gebruik van uw gebouw, verbeteren de prestaties van uw medewerkers en bespaart u op de energierekening. Met een slim gebouwmonitoringssysteem volgt u de voorzieningen in uw gebouw dag en nacht en kunnen storingen direct verholpen worden.

 • Het Nieuwe Werken

  Het Nieuwe Werken

  We werken steeds minder op vaste tijden en plekken. Vanzelfsprekend moet de techniek zorgen dat uw medewerkers altijd en overal hun werk kunnen doen. Idealiter passen de werk- en vergaderruimtes in uw gebouw zich ook continu aan het gebruik aan. Technisch is bijna alles mogelijk, maar het moet ook in balans zijn met comfort en energieverbruik. Wij vinden die balans, binnen uw budget.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Nieuwbouw Green Square Logistics IV
  Green Square Logistics IV

  Green Square Logistics IV is een zeer duurzaam distributiecentrum van hoge kwaliteit en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar innoveren, werken en recreëren samenkomen. Green Square Logistics IV is opgeleverd in het tweede kwartaal van 2023. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus adviseren.

 • Nieuwbouw Brandweerkazerne Goes-West
  Brandweerkazerne Goes-West

  Binnen de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is besloten dat er een brandweerpost in het Noordwesten van Goes moet worden toegevoegd, om de bereikbaarheid te verbeteren. De wens is om een duurzame, functionele, veilige en gezonde brandweerkazerne te realiseren. Samen met het ontwerpteam is gekeken hoe hier invulling aangegeven kan worden.

 • Nieuwbouw Green Square Logistics I
  Green Square Logistics I

  Green Square Logistics I is een zeer duurzaam distributiecentrum en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar werken, innoveren en recreëren  samenkomen. Green Square Logistics I maakt onderdeel uit van het eerste deelproject en is opgeleverd in het najaar van 2022. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus uitvoeren.

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Gydz Energiemanagement
  Gydz Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Gydz vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

thumbnail_Team-Adviseurs-breed SEPTEMBER 2020.JPG