Installatieadvies en beheer voor een slimmer, duurzamer en flexibeler kantoorgebouw

Een beter gebouw en een hogere marktwaarde van uw vastgoed

Met de juiste installatietechnische oplossingen wordt uw gebouw duurzamer, flexibeler in het gebruik en comfortabeler om in te werken. Het resultaat: tevreden gebruikers, lagere kosten en meer waarde.

Elk gebouw is anders en ook de behoeften van gebruikers verschillen. Daarom is ons installatieadvies altijd maatwerk, afgestemd op uw behoeften en het specifieke gebruik van uw gebouw. Binnen uw budget vinden we slimme en innovatieve oplossingen voor een duurzaam, comfortabel en waardevast kantoorgebouw.

We ontwerpen de installaties voor luchtkwaliteit, temperatuur, licht, ICT en beveiliging altijd flexibel. Zo kunnen ze meebewegen met de veranderende functies en behoeften in uw gebouw. De techniek is immers constant in beweging, net als uw bedrijf!

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of een ander duurzaamheidslabel, wij beschikken over de kennis, kunde en certificeringen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Duurzaamheid omvat meer dan de juiste keuzes maken in de ontwerpfase. Slimme sensoren meten, na oplevering, de prestaties van uw gebouw en zorgen continu voor een prettig comfort en laag energieverbruik.

 • Comfort

  Comfort

  Een goed binnenklimaat zorgt voor meer werkplezier en minder verzuim. Door luchtkwaliteit, temperatuur, licht en akoestiek af te stemmen op het gebruik van uw gebouw, verbeteren de prestaties van uw medewerkers en bespaart u op de energierekening. Met een slim gebouwmonitoringssysteem volgt u de voorzieningen in uw gebouw dag en nacht en kunnen storingen direct verholpen worden.

 • Het Nieuwe Werken

  Het Nieuwe Werken

  We werken steeds minder op vaste tijden en plekken. Vanzelfsprekend moet de techniek zorgen dat uw medewerkers altijd en overal hun werk kunnen doen. Idealiter passen de werk- en vergaderruimtes in uw gebouw zich ook continu aan het gebruik aan. Technisch is bijna alles mogelijk, maar het moet ook in balans zijn met comfort en energieverbruik. Wij vinden die balans, binnen uw budget.

Een kleine greep uit onze projecten

 • Nieuwbouw distributiecentrum Abena Healthcare - Haps
  Nieuwbouw distributiecentrum Abena Healthcare - Haps

  Abena is een Deense fabrikant en groothandel van dagelijkse persoonlijke verzorgings- en beschermingsmiddelen voor de gezondheidszorg, horeca en de schoonmaaksector. Wat als familiebedrijf in 1953 is opgericht, is nu uitgegroeid tot een multinational met dochterondernemingen in 13 landen.

   

 • Verbouw gemeentehuis Maashorst - Uden
  Verbouw gemeentehuis Maashorst - Uden

  Sinds 1 januari 2022 zijn de gemeente Uden en Landerd samen de nieuwe gemeente Maashorst. Als onderdeel hiervan is er voor de huisvesting een scenario studie uitgevoerd. Hierbij is de verbouw van het huidige gemeentehuis Uden tot het meest geschikte scenario gekozen. De gehele toekomstige organisatie bestaande uit de frontoffice, backoffice, het bestuur en de gemeenteraad zal binnen de beschikbare m2's van het huidige gemeentehuis Uden worden gehuisvest.

 • Nieuwbouw Koninklijke van Eerd - Tilburg
  Nieuwbouw Koninklijke van Eerd - Tilburg

  Koninklijke Van Eerd is een familiebedrijf dat in 1919 is opgericht als handelsdrukkerij in de binnenstad van Tilburg en is uitgegroeid tot de grootste specialist in het produceren en verkopen van verpakkingen voor de farmaceutische industrie in Nederland. Om uitbreiding van de productiecapaciteit te kunnen realiseren, wordt er aan de Ringbaan Noord een nieuw 2e bedrijfspand gebouwd dat als hoofdvestiging dienst zal gaan doen. 

Onze diensten

 • BIM

  BIM

  BIM

  Door uw gehele project virtueel te bouwen in een BIM (Bouw-Informatie-Model) ontstaat een clashvrij ontwerp en de mogelijkheid tot simulaties. Dit voorkomt verrassingen achteraf, maakt keuzes tastbaar en leidt tot een beter eindresultaat.

 • Installatiebeheer
  Installatiebeheer

  Voldoet uw gebouw aan de actuele wet- en regelgeving?

  Als organisatie wil en moet u voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Ook wilt u dat de processen ongestoord door kunnen gaan en wilt u op energie- en onderhoudskosten besparen. Uw doel: een comfortabel, veilig gebouw met een gezond binnenklimaat realiseren waarbij het gebouw is afgestemd op het proces.

 • Klictix Energiemanagement
  Klictix Energiemanagement

  Het innovatieve energiemanagementsysteem van Klictix vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO2 reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal. Door hier jarenlange ervaring en expertise van onze installatieadviseurs en data analisten aan toe te voegen garanderen we maximaal resultaat! 

 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is tegenwoordig een ontwerpvoorwaarde, maar voor werkelijke duurzaamheid speelt bewustwording minstens zo’n belangrijke rol. Van ons krijgt u een integraal en innovatief duurzaamheidsadvies dat werkt. Of het nu gaat om BREEAM, GPR, EPA of het uitvoeren van een EED-audit of binnenmilieu advies: wij hebben de kennis, kunde én certificeringen om al uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Onze adviseurs staan voor u klaar.

+31(0)416 - 66 99 99

thumbnail_Team-Adviseurs-breed SEPTEMBER 2020.JPG