Nieuwbouw Green Square Logistics IV

Installatietechniek en bouwfysica

Green Square Logistics IV is een zeer duurzaam distributiecentrum van hoge kwaliteit en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar innoveren, werken en recreëren samenkomen. Green Square Logistics IV is opgeleverd in het tweede kwartaal van 2023. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus adviseren.

Het logistieke centrum heeft een warehousefunctie en kantoorfunctie. Ook is er een tussenverdieping van ruim 3.500m2. De totale vloeroppervlakte bedraagt 16.509m2 waarvan ruim 1.300m2 kantoorruimte.

Dit distributiecentrum voldoet aan de BENG-eisen, is gasloos en heeft een BREEAM Very Good certificering. Dit staat voor een duurzame realisatie van een gebouw met minimale milieu-impact.

 

Onze werkzaamheden

 • Definitief ontwerp installaties
 • Advies BREEAM
 • Ondersteuning aanvraag omgevingsvergunning inclusief BENG berekening
 • Begeleiding uitvoeringsvoorbereiding, uitvoering en oplevering

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Nieuwbouw Green Square Logistics I
  Green Square Logistics I

  Green Square Logistics I is een zeer duurzaam distributiecentrum en onderdeel van Green Square Business Campus in Aalsmeer. Een plek waar werken, innoveren en recreëren  samenkomen. Green Square Logistics I maakt onderdeel uit van het eerste deelproject en is opgeleverd in het najaar van 2022. In totaal mag Klictet 3 logistieke projecten voor Green Square Business Campus uitvoeren.

 • Nieuwbouw distributiecentrum Abena Healthcare - Haps
  Nieuwbouw distributiecentrum Abena Healthcare - Haps

  Abena is een Deense fabrikant en groothandel van dagelijkse persoonlijke verzorgings- en beschermingsmiddelen voor de gezondheidszorg, horeca en de schoonmaaksector. Wat als familiebedrijf in 1953 is opgericht, is nu uitgegroeid tot een multinational met dochterondernemingen in 13 landen.

   

 • Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond
  Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond

  Schunk Xycarb Technology is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geïntegreerde pakketten voor geavanceerde technische keramische producten en aanverwante diensten. De Nederlandse vestiging in Helmond heeft een nieuw internationaal hoofdkantoor met productiefaciliteiten gebouwd.