Bouw jij mee aan een duurzamere leefomgeving?

Vacature Adviseur Bouwfysica

Als bouwfysicus bij Klictet werk je dagelijks aan uitdagende projecten binnen allerlei marktsegmenten. Wij zijn bijvoorbeeld actief in zorg, onderwijs, werken en sport. Samen met je collega’s breng je techniek tot leven. Binnen ons team werken we met 25 gedreven collega’s in een informele sfeer. Gezelligheid en verbondenheid tussen collega’s kenmerkt de werkvloer. Samen maken wij het resultaat.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, interessante functie in een moderne en dynamische werkomgeving. We houden ons bezig met alle aspecten binnen het vakgebied bouwfysica. Of het nu daglichtstudies, geluidberekeningen/metingen, energiestudies, duurzaamheidsadviezen, brandveiligheidsconcepten of windstudies zijn, het hoort allemaal bij ons werk. Je werkt integraal met de adviseurs installatietechniek. We faciliteren medewerkers graag in verdere ontwikkeling en ontplooiing. Zowel op zakelijk vlak als persoonlijk.  

We zijn een jong en klein team binnen Klictet. De lijntjes intern zijn kort, waardoor je veel ziet en hoort. Ook contacten met opdrachtgevers en architecten horen bij je werkzaamheden. Tenslotte bepaal je mede de ontwikkeling van de afdeling bouwfysica binnen Klictet!

Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze hagelnieuwe huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. We hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met steun van collega’s. Flexibele werktijden waarbij thuiswerken geen probleem is, jij bepaalt de omgeving waarin je het beste functioneert. Daarnaast hebben we een prima verlofregeling en een marktconform salaris met net dat beetje extra. Voor de lunch wordt elke dag gezorgd zodat je je broodtrommel thuis kunt laten. 

Je krijgt afhankelijk van je functie de beschikking over een laptop, mobiele telefoon en leaseauto.

Sluit dit alles aan bij jouw wensen?

Stuur ons je motivatiebrief en CV en we nodigen je graag uit op onze mooie, inspirerende locatie in Oisterwijk!

Max. 32,00MB