Bouw jij mee aan een duurzamere leefomgeving?

Vacature Senior Adviseur Bouwfysica (akoestiek, brandveiligheid, duurzaamheid)

Wil je veel variatie in je werk én ook samenwerken in een team? Meedenken in de ontwikkeling van de afdeling? Je eigen ontwikkelpad uitstippelen maar wel de juiste begeleiding krijgen? Dat kan binnen ons bouwfysisch team. Of je nu enthousiast wordt van duurzaamheid, akoestiek, brandveiligheid, energie of (dag)licht, bij Klictet staan we open voor jouw ideeën. Want wij geloven dat elke individuele visie zowel het team als bureau sterker maakt.

Wat ga je doen als Senior Adviseur Bouwfysica?

Als Senior Adviseur Bouwfysica werk je aan mooie, duurzame projecten. De opdrachten variëren van renovatie van monumentale gebouwen tot de nieuwbouw van zorgcomplexen of scholen. Klictet is de laatste jaren uitgegroeid van een installatieadviesbureau naar een organisatie waar integraal geadviseerd wordt over bouwfysica, monitoring en installaties. De afdeling bouwfysica is jong en bestaat uit een klein team. We werken in veel projecten samen met de collega’s van installatietechniek. Doel is om de afdeling bouwfysica nog verder uit te breiden. In de groei en ontwikkeling van de afdeling hebben we ook behoefte aan jouw inbreng. We hebben als adviseurs een brede interesse in zowel de technische inhoud als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in relatie tot klimaat en energie.

Het ene moment schrijf je rapportages of maak je berekeningen, het andere moment zit je in overleg met het projectteam of spar je met een collega over een bouwfysisch probleem in een project. Ook ga je regelmatig op pad. Je bezoekt bouwprojecten tijdens de uitvoering, voert geluidmetingen uit en presenteert je plannen aan opdrachtgevers.

Sluit dit alles aan bij jouw wensen?

Stuur ons je motivatiebrief en CV en we nodigen je graag uit op onze mooie, inspirerende locatie in Oisterwijk!

Max. 32,00MB