Til jij onze ontwerpen naar een next level?

Engineer Elektrotechnische Installaties/BIM-modelleur

Als Engineer Elektrotechnische Installaties/BIM-modelleur ben je een volwaardig teamlid en werk je dagelijks aan uitdagende projecten binnen alle marktsegmenten. Samen met je collega’s breng je techniek tot leven in een volledig virtueel ontwerp en ben je ook betrokken bij de realisatiefase. Je blijft dus bij de projecten betrokken vanaf scratch tot en met de oplevering.

Het Bouw Informatie Model zit geworteld in ons DNA en verweven in onze werkprocessen. Hierdoor zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige technische modellen te realiseren. In onze eigen BIM-room nemen we opdrachtgevers virtueel mee in hun nieuwe huisvesting. We kijken rond en passen direct alle gebruikersvoorzieningen aan.

Als je nog geen BIM-ervaring hebt bieden we je direct een volledige opleiding, waarna je je samen met je collega’s ontwikkelt tot een volwaardige modelleur. Hierdoor maak je meteen grote stappen en dit maakt je direct een betrokken en waardevolle collega.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende, interessante functie in een moderne en dynamische werkomgeving. Werken vanuit de Schoenfabriek is inspirerend en onze hagelnieuwe huisvesting straalt de creativiteit en duurzaamheid uit waar we voor staan. We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. We hebben een platte organisatiestructuur met een hoge mate van betrokkenheid. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met steun van collega’s. Flexibele werktijden waarbij thuiswerken geen probleem is, jij bepaalt de omgeving waarin je het beste functioneert. Daarnaast hebben we een prima verlofregeling. Voor de lunch wordt elke dag gezorgd zodat je je broodtrommel thuis kunt laten. 

Gezelligheid en verbondenheid tussen collega’s kenmerkt de werkvloer. Met zo’n 25 medewerkers zijn we kleinschalig. De sfeer is goed en geen dag is hetzelfde. En niet onbelangrijk: we bieden je interessante en uitdagende projecten van aansprekende klanten in het onderwijs, de zorg, utiliteitsbouw en woningbouw waar je aan mag werken. Samen maken wij het resultaat.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan je CV naar ons en we nodigen je graag uit om persoonlijk je motivatie te horen.

Max. 32,00MB