Teambuilding 22 april 2022

Eindelijk mochten we weer met het hele team een teambuildingsdag organiseren. En wat voor één, het was van het begin tot het eind een zeer geslaagde dag!

We waren al vroeg in de ochtend te gast bij het Koning Willem I College aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. Hier heeft Lucien Daas ons eerst een rondleiding met uitleg gegeven over het vervangen van de cv-installatie en de koelmachines, naar een volledig elektrisch warmtepompsysteem. Een mooi project wat wij geadviseerd hebben en waar het Koning Willem I College zo'n 350.000 m3 gas en 650.000 kg CO2 per jaar mee bespaart. Daarna hebben Roy, Rob en Sandra ons meegenomen in een interactieve sessie over het onlangs gehouden medewerkers tevredenheidsonderzoek, We hebben maar liefst een 8,4 als eindcijfer gescoord en zijn dus enorm trots op dit resultaat. Tijdens de sessie werden sterke en zwakke punten van zowel interne als externe invloeden behandeld en werden er diverse projectcases uitgewerkt om de samenwerking tussen collega's nog verder te optimaliseren.

Daarna was het tijd voor ontspanning en was er voor ons een TukTuk challenge in de omgeving van Raamsdonksveer uitgezet. We hebben heel veel kerken gezien en opdrachten gemaakt, maar vooral onderling veel plezier gehad en ontzettend veel gelachen. Aansluitend de dag afgesloten met een heerlijke BBQ en de nodige drankjes. 

Een prachtige dag om op terug te kijken!

https://youtube.com/shorts/-pjD0Amw6No?feature=share