Herontwikkeling locatie Walewyc - Waalwijk

Installatieadvies

Waar voorheen het scholencomplex Walewyc Mavo stond, zijn nu twee appartementencomplexen van totaal 80 wooneenheden gerealiseerd.

 • Van Wijnen Projectontwikkeling - Rosmalen
 • Van Aken Architecten - Breda
 • 80 appartementen met algemene ruimten

Aan het Vredesplein in Waalwijk is hard gewerkt aan de herontwikkeling van locatie Walewyc. Waar voorheen het scholencomplex Walewyc Mavo stond, zijn er nu twee appartementencomplexen van totaal 80 wooneenheden gerealiseerd. Alle appartementen zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd.

In opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling hebben wij voor dit project het advieswerk voor het Voorlopig Ontwerp, Definitief Ontwerp en het verzorgen van de bouwaanvraagstukken mogen uitvoeren. Alle bovengenoemde fases zijn door ons volgens de BIM-systematiek uitgevoerd. 

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Nieuwbouw 40 appartementen Bilderdijkstraat - Tilburg
  Nieuwbouw 40 appartementen Bilderdijkstraat - Tilburg

  Op de locatie van het voormalige zwembad aan de Ringbaan-West (inmiddels hernoemd tot de Bilderdijkstraat) in Tilburg is een nieuwbouwcomplex bestaande uit 30 appartementen, 10 studio's en 4 gemeenschappelijke woonkamers gerealiseerd. 

   

 • Nieuwbouw 16 zorgappartementen aan de Loenenseweg 42 - Beekbergen
  Nieuwbouw 16 zorgappartementen aan de Loenenseweg 42 - Beekbergen

  De zorgappartementen zijn bestemd voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische en/of gedragsproblematiek, die langdurige intensieve zorg nodig hebben.

 • Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda
  Nieuwbouw wooncomplexen - Wijk De Wisselaar - Breda

  In de wijk De Wisselaar zijn vijf appartementen complexen gebouwd op verschillende locaties.
  Eén van de complexen met daarin 30 appartementen is speciaal gebouwd voor mensen die zorg nodig hebben. Het gebouw bestaat uit meerdere woonlagen en een zorgsteunpunt met voorzieningen op de begane grond. Ouderen kunnen daar terecht voor begeleiding, ondersteuning of zorg.