Werken bij Klictet

Wij zoeken nieuwe collega’s die duurzaamheid, innovatie en virtual reality willen samenbrengen. Wil jij samen met ons techniek tot leven brengen? Laat het ons weten!

Wij zijn op zoek naar de volgende functies:

Wat kunnen wij je bieden?

Een gevarieerde baan in een ambitieus team met prachtige projecten in opdracht.  De sfeer is informeel en er is veel vrijheid en flexibiliteit. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop en we stimuleren het volgen van aanvullende opleidingen. 

Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en je collega’s staan klaar om je te helpen, want projecten draaien, doen we met z’n allen. Bekijk hier alvast enkele projecten waar we trots op zijn. Benieuwd naar je toekomstige collega's? Klik hier en maak alvast kennis.

In iedere functie en op elk niveau kun je je eigen kansen creëren en grijpen. We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Jij bepaalt de snelheid van je ontwikkeling. Om je technisch inhoudelijke kennis of de interne bedrijfsprocessen te optimaliseren neem je deel aan kennissessies die we maandelijks organiseren via onze Klictet Academy.